GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackside Roleplay - we are back!

Başlatan sharax, 11 Şubat 2021, 22:25:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Alıntı yapılan: UwernzTR - 13 Şubat 2021, 14:01:43
ne kadar gereksiz bir insan bile olsan, sana iyi davranmaya çalıştım. sunucun benim sunucumdan yüksek çekiyor evet, ancak gelip benim sunucuma reklam yapacak kadar düşük karakterli bir insansın. diyecek bir şey yok, başarılar dileğimi de geri alıyorum. umarım istediğin yerlere gelemezsin, yazık. ek olarakta, artık benim yaptığım şeyleri yapmayı bırak. bir tag oluşturduğum gibi gelip çalıyorsun, özentim gibi davranıyorsun. benim üstümden prim kasmak istiyorsun belli ki ama yapamayacaksın. genel olarak nasıl bir kişilik sahibi olduğun herkes tarafından biliniyor, sunucuna 2. kere girmedim, girsem büyük bir şok ile karşılaşacağım zaten belli. sunucuma hile denemek için gelip tonlarca kez kick yedin ve bunu gururla anlatıp üstüne üstlük özel mesajdan yine küfür ettin. olmuyor, zorlama, senin seviyen değil buralar çık git başka platformda takıl. konu tanıtımına bir bak, kimse senin destekçin değil. insanlar sunucunun ne kadar kötü olduğunu bildikleri için geliyorlar, hepsi seninle alay etmek için geliyorlar. sen ise bunu başarı sanıp övünüyorsun, üstüne üstlük benim sunucumun 10 çekmesine rağmen gelip bana sunucuna bot atıyorsun diyorsun. gülünecek durumdasın sharax, git başka kişilerle muhattap ol. yaşınla muhattap ol, kumdan kalende takıl. insanlara küfür etmemeyi, insanların başarısını baltalamamayı, kıskanç olmamayı, egolu olmamayı, pawno öğrenmeni ve özelliklede aklını kullanabilmeni öneriyorum.
komiksin,zamanında bana ihanet etmeseydin bunu yapmazdım sana

uwernz

Alıntı yapılan: sharax - 13 Şubat 2021, 14:25:42
Alıntı yapılan: UwernzTR - 13 Şubat 2021, 14:01:43
ne kadar gereksiz bir insan bile olsan, sana iyi davranmaya çalıştım. sunucun benim sunucumdan yüksek çekiyor evet, ancak gelip benim sunucuma reklam yapacak kadar düşük karakterli bir insansın. diyecek bir şey yok, başarılar dileğimi de geri alıyorum. umarım istediğin yerlere gelemezsin, yazık. ek olarakta, artık benim yaptığım şeyleri yapmayı bırak. bir tag oluşturduğum gibi gelip çalıyorsun, özentim gibi davranıyorsun. benim üstümden prim kasmak istiyorsun belli ki ama yapamayacaksın. genel olarak nasıl bir kişilik sahibi olduğun herkes tarafından biliniyor, sunucuna 2. kere girmedim, girsem büyük bir şok ile karşılaşacağım zaten belli. sunucuma hile denemek için gelip tonlarca kez kick yedin ve bunu gururla anlatıp üstüne üstlük özel mesajdan yine küfür ettin. olmuyor, zorlama, senin seviyen değil buralar çık git başka platformda takıl. konu tanıtımına bir bak, kimse senin destekçin değil. insanlar sunucunun ne kadar kötü olduğunu bildikleri için geliyorlar, hepsi seninle alay etmek için geliyorlar. sen ise bunu başarı sanıp övünüyorsun, üstüne üstlük benim sunucumun 10 çekmesine rağmen gelip bana sunucuna bot atıyorsun diyorsun. gülünecek durumdasın sharax, git başka kişilerle muhattap ol. yaşınla muhattap ol, kumdan kalende takıl. insanlara küfür etmemeyi, insanların başarısını baltalamamayı, kıskanç olmamayı, egolu olmamayı, pawno öğrenmeni ve özelliklede aklını kullanabilmeni öneriyorum.
komiksin,zamanında bana ihanet etmeseydin bunu yapmazdım sana

kişisel değerlerime küfür eden birisinin ekibinde olamazdım, iyi ki çıkmışım.

TAKTAK26

Tanıtım konusu çok fazla gelişmiş durmuyor ne diyebilirim ki başarılar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Trigger

5-10 kişi ile oynanacak 1 hafta açık kalıcak sonra arşivde görüceğiz.

Alien

Bir tane .com alan adı satın alabilirdiniz bence.

sharax

Alıntı yapılan: Trigger - 13 Şubat 2021, 19:01:47
5-10 kişi ile oynanacak 1 hafta açık kalıcak sonra arşivde görüceğiz.
3 aydır açık proje ve her gün sabit +25 oyuncu ile oynuyoruz 😁

sharax

Alıntı yapılan: Furkanulas - 12 Şubat 2021, 00:52:47
Zamanında "Ben VDS yi son paramla aldım arkadaşlar arasında eğlenmek için açıyorum." Diyordun şimdi ise pek birşey değişmemiş, Bir anlık hevesle açılan sunuculardan biri gibi duruyor başarılar.
Bu da sana verdiğim son cevap furkan günümüzün en büyük tr samp sunucusu da ilk başta eğlence için açılmıştır,proje büyüyünce işleri değiştirdiler :)

sharax

Alıntı yapılan: xLoss - 14 Şubat 2021, 10:19:10

Garantisi olmayan bir proje için en başta parayı har vurup harman savurmak istemedim eğer ki 50 kişi çekmeye başlarsak .com alırım.

Efsun

Alıntı yapılan: sharax - 14 Şubat 2021, 13:43:47

Garantisi olmayan bir proje için en başta parayı har vurup harman savurmak istemedim eğer ki 50 kişi çekmeye başlarsak .com alırım.
Eeveet samp neden bitiyor oynat bakalımğ.

sharax

Alıntı yapılan: Efsun - 14 Şubat 2021, 16:55:45

Dostum bir çok kişi parasını harcayıp sunucuyu kapatıyor ve parası boşa gidiyor bu samp neden bitiyor değil akıllı olmak

S W E S T

Alıntı yapılan: sharax - 14 Şubat 2021, 18:23:09

Dostum bir çok kişi parasını harcayıp sunucuyu kapatıyor ve parası boşa gidiyor bu samp neden bitiyor değil akıllı olmak
Bakın toplam 50TL tutucaktır buda 1 yıl boyunca devam edicek şekildedir önceki yazınızda 3 aydır açık oldugunu söylemiştiniz projeyi geliştirmek için yapılan bir hamledir site yani .xyz gibi bedava alan adı yerine .com daha çok google algoritmasında karşımıza çıkıyor kapatmayı düşünmüyorsanız zaten para boşa gitmiş olmaz

sharax

Alıntı yapılan: S W E S T - 14 Şubat 2021, 19:00:09
Alıntı yapılan: sharax - 14 Şubat 2021, 18:23:09

Bakın toplam 50TL tutucaktır buda 1 yıl boyunca devam edicek şekildedir önceki yazınızda 3 aydır açık oldugunu söylemiştiniz projeyi geliştirmek için yapılan bir hamledir site yani .xyz gibi bedava alan adı yerine .com daha çok google algoritmasında karşımıza çıkıyor kapatmayı düşünmüyorsanız zaten para boşa gitmiş olmaz
Yorumunuz için teşekkürler,değerlendireceğim.

Efsun

Bakın ben sanalın domaini daha yöncüden daha 53 tl yenilettim 1 yillik 1 yillik 53 tl birşey değil.

baum224

Bir kaç adminin durunda gördüm, neden ücretsiz domain?
blakcside-roleplay.fq.gq gibi bir şeydi bu kadar düşmeyin ya...

to greatest marina reborn