GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fusional Dream™ Veda...

Başlatan EvoturK, 26 Mart 2017, 17:10:25

« önceki - sonraki »

harrycikk, Sherlock ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EvoturK




Alıntı

Sene 2012.. Türk SA:MP dünyasına farklı bir konseptle can getirmek isteyen iki genç: EvoturK, NikotiN61. Yarış, Örgüt Savaşları, Meslek, Hırsız Polis gibi birçok konsepti bir araya getiren, Örgüt Savaşları konseptiyle Freeroam sunucularına örnek teşkil etmeyi başarmış bir sunucu: Fusional Race/War/RolePlay. Oyuncular tüm bölgeleri ele geçirebilmek uğruna çılgınlar gibi sabahlıyorlardı. Böyle bir proje altyapı problemleri, ekip içi çatışmalar ve deneyimsizliğin kurbanı oldu.

Daha sonra geliştirdiğimiz Initial Race/War/Fun, Inspired Online gibi projeler Türk SA:MP oyuncusuna yabancı kaldı, kendini yeterince anlatamadı, oyuncu dostu değildi. Türk oyuncusu "İlle de Freeroam" dedi. "/v1 /m1 /4dragon" dedi..

"Tamam" dedik. Freeroam olsun. Fakat kurallarını biz koyacağız. 8 yıllık deneyim, 1 yıllık proje geliştirme aşaması ve kararlı bir ekiple bu büyük Fusional hayalini gerçekleştirmeye, Fusional Dream'i açmaya geliyoruz. Oyuncu dostu ve daha gelişmiş bir modla sizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz kalıcı, oyuncuların geri bildirimlerine kayıtsız kalmayan, farklı ve kaliteli bir oyun ortamı kurmak. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz.







Alıntı



IP Adresi: 46.105.166.52:7777
Durum: KAPALI







Alıntı

EvoturK ~ Sunucu Sahibi, Pawn Scripter, Grafik Tasarım

AdrenaLiN ~ Üst Düzey Genel Yetkili, Mapper

asrin88TR ~ Genel Yetkili, Programlama

SCORPION ~ Genel Yetkili

SilverTR ~ Genel Yetkili, Race Builder

SwindLeR ~ Genel Yetkili

Azrail52 ~ Geliştirici, Bug Tespiti

EmreG ~ Geliştirici, Mapper

Lionel.Messi ~ Yönetici, Mapper

S1F1RB1R ~ Animatör

CriysisMega ~ Rehber

Cross ~ Rehber


Hwang ve N2O Mapping katkılarından dolayı teşekkürler :)







Alıntı



Sunucumuzda temiz yoldan kazanç elde etmek istiyorsanız mesleklere yönelebilirsiniz. Çöpçü, Kargocu, Pizzacı, Polis, Kamyoncu, Pilot, Otobüsçü ve İtfaiyeci olmak üzere sekiz çeşit meslekte görev yapabileceksiniz. Çöpçü, kargocu, kamyoncu ve otobüsçü mesleklerimizde COOP olarak arkadaşlarınızla görev yapabiliyorsunuz.




Yarışlarda yaptığınız dereceye göre kazanç sağlayabilirsiniz. Yarışlarımızda çarpışma önleme özelliği bulunmaktadır.




Soygunlar bir başka kazanç sağlama biçimi. Soyulabilir işyerlerini, yanınızdaki oyuncuları ve ATM'leri soyabilirsiniz. Soygun yeteneğiniz belirli bir seviyeye geldiğinde 4 kişilik grup halinde banka soygunları gibi büyük soygunlar da yapabilirsiniz.




Konseptimizin olmazsa olmazlarından olan örgüt savaşları yine tam gaz devam ediyor. Rank 20'ye geldiğinizde 5M$ karşılığında kendi örgütünüzü kurabilirsiniz.

Örgütünüze malikane satın alıp içine istediğiniz şekilde araçlar dizebilirsiniz. Örgüt malikanelerinde hammadde deposu ve garaj bulunmaktadır. Bunları geliştirdikçe daha çok hammadde depolayabilir, araç dizebilirsiniz. Malikanelerimizde örgüt üyelerinin açıp kapatabileceği kapılar da bulunmaktadır.

Örgüt faaliyetleri arasında Turf(bölge) savaşları bulunmaktadır. Ele geçirdiğiniz bölgeler size beş dakikada bir gelir getirmektedir. Ele geçirdiğiniz bölgeyi geliştirerek ele geçirilmesi zor hale getirebilirsiniz.





Oyunda değilken de para kazanmak istiyorsanız bir işyeri satın alabilirsiniz. İşyerlerinizi geliştirip gelirlerinizi katlayabilirsiniz.





Kazandığınız paralarla kendinize ev satın alabilirsiniz. Evlerde item üretebileceğiniz çalışma masası, yemek yiyip HP'nizi doldurabileceğiniz mutfak bulunmaktadır. Bazı evlerde kasınızı geliştirebileceğiniz spor aletleri de bulunmaktadır. Ev çeşitliliğimiz karşısında hayran kalacaksınız.




İstediğiniz zaman yanınıza getirebileceğiniz, istediğiniz yere park edebileceğiniz, başkalarının binmesini engelleyebileceğiniz, modifiyesinin kaydolduğu bir araç istemez miydiniz? Araç sahiplik sistemimiz bu ihtiyacınızı karşılamak için burada. Haritadaki çeşitli araç galerilerinden araç satın alabilirsiniz.




Bir Freeroam oyuncusu istediği zaman istediği aracı indirmek ister. Bu isteği karşılayabilmek adına araç kiralama sistemini getirdik. /v komutunu kullanarak istediğiniz yerde Rank'ınızın yettiği her aracı indirebilirsiniz. Araç kiralama ücretleri 100$'dan 60k$'lara kadar araca göre değişmektedir.




Kıyafet mağazalarımızdan kıyafet satın alıp istediğiniz zaman /giy komutunu kullanarak giyebilirsiniz.




Aksesuar satın alıp karakterinizin üzerinde istediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz. Herhangi bir yerde /aksesuar yazıp aksesuarlarınızı düzenleyebilirsiniz.




Üzerinizde yüklü miktarda para taşıyor olabilirsiniz. Bu paranın büyük bir kısmı soyguncular tarafından tehlikede. Paranızı güvene almak istiyorsanız ATM'lerde veya banka veznelerinde banka hesaplarınıza yatırabilirsiniz. Her biri 800M$ limitli 10 tane hesap açabilirsiniz.




Oyun kuru kuru gitmez diyorsanız bu sistem size göre. İster sunucumuzda DJ'lerimizin açtığı şarkıları dinleyebilir isterseniz arşivimizden kendinize bir şarkı açabilirsiniz.




Haritada çeşitli bölgelerde modifiyeci dükkanlarımız bulunmaktadır ve kırmızı anahtar sembolüyle gösterilmektedir. Kullanımı kolay Textdraw arayüzümüz ile araçlarınızı modifiye edebilirsiniz. Nitro tüpü taktığınızda istediğiniz zaman ateş tuşuna basılı tutarak nitroya basabilirsiniz.




Gezmeye meraklıysanız bu sistem size göre. Araç galerilerinden karavan satın alabilirsiniz. Karavanı aracınızın arkasına takıp istediğiniz yere götürebilir, içine girebilirsiniz. Karavan sistemi araç sahiplik sistemimizle entegre çalışmaktadır.




Yarım saatte bir yapılan at yarışlarında dört attan birine bahis oynayabilirsiniz. Yarışı /atizle komutu ile canlı olarak izleyebilirsiniz.




Örgütler fabrika satın alıp işletebilecekler. İki tip fabrika bulunmaktadır: araç fabrikası, silah fabrikası.

Araç fabrikasında hammadde ve bir miktar para ile araç üretebileceksiniz. Bu aracı ister örgüt aracına çevirin ister direkt satıp örgüt kasasına para olarak döndürün. Araç üretiminde örgütten olan veya olmayan her oyuncu çalışabilir. Araç üretimi sıralı 3 platform üzerinden gider. Her araç bu platformun farklı seviyelerde olmasını ister. Platform seviyelerini en sona getirdiğinizde Rhino, Hydra ve Hunter bile üretebilirsiniz fakat bu 3 aracı Las Venturas ve Bayside dışında kullanamazsınız.

Silah fabrikasında belirli bir ücret ödeyip 5 kategoride istediğiniz silahın üretilmesini isteyebilirsiniz. Örgüt üyeleriniz malikane veya fabrika depolarında /osilah yazdıklarında üretilen silahlar örgüt üyesine verilir.





Hammadde sistemimizde odunculuk ve madencilik faaliyetleri mevcuttur. Hammaddeleri Flatbed model kamyona yükleyip örgüt malikanelerinde ve fabrikalarında değerlendirebilirsiniz veya hammadde satış noktalarında direkt olarak satarak paraya çevirebilirsiniz.



Elimizden geldiğince sunucumuzdaki sistemleri tanıtmaya  çalıştık fakat bunlar hepsi değil. Detaylı olarak incelemek istiyorsanız sunucumuza gelebilirsiniz.






Alıntı

Fusional Park



Fusional Auto Las Venturas Şubesi





İtfaiyecilik Mesleği Görevleri



GTA Online Usulü Evlerimizden Biri ve Dağdaki FUSIONAL Yazısı :)



Ev Sisteminde Bahsi Geçen Çalışma Masası



İşyeri Çeşitlerimizden Çin Lokantası



Tarlalarımız :)








Alıntı





Son düzenlenme: 18 Mayıs 2017, 20:46:20 EvoturK

CaLderoN

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

Silver

u-Project | root

Excision

Basarilar dilerim EvoturK, Gerek mod olsun, gerek ortam olsun cidden 10 numara 5 yildiz. Elinize saglik :helal:


NexoR


ExO

Server a girdim biraz dolaştım kaliteli bir mod yapılmış,sunucuda değişik sistemler var.Uzun zamandır Türk Samp sunucularında böyle bir mod görmedim inşallah istediğiniz yere ulaşırsınız,başarılar dilerim. :)

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Quintel

Etkileyici bir mod ve etkileyici konu tasarımı ! Başarılar..


EvoturK

Değerli Fusional Dream oyuncuları bir yıl gibi uzun bir süre üzerinde çalışıp büyük bir heyecanla 25 Ocak'ta sizlerle buluşturduğumuz sunucumuzu 19 Mayıs'ta (yarın) kapatacağımızı bildirmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

İlgilenmekten zevk aldığımız, sürekli yenilikçi sistemler ekleyerek siz değerli oyuncularımıza farklı bir deneyim yaşatmayı amaç edindiğimiz sunucumuzu hem gelir-gider dengesizlikleri nedeniyle sırtımıza yük olmaya başlamasından dolayı hem de bir yıllık emeğimize gerekli değerin verilmemesi nedeniyle böyle bir karar aldığımızı bilmenizi isteriz.

Açıldığımız günden itibaren bizi destekleyen, attığımız her adımda yanımızda olan siz oyuncularımıza teşekkür ederiz.

Modumuz satılık durumdadır. Tüm kodları, haritaları ve güncel veritabanı ile birlikte alıcısına verilecektir. Detaylı bilgi almak veya modu satın almak isteyen kişiler https://facebook.com/ozkhanuzun adresinden iletişime geçebilirler.