GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Tanıtım Kuralları & Ceza Sistemi

Başlatan Hwang, 28 Şubat 2017, 22:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

SA-MP Sunucusu tanıtmak isteyen üyelerimizin bu konuyu dikkatle okuyup onaylaması gerekmektedir. Aşağıda belirlenen maddelere uymayan konulara gereken işlemler uygulanacaktır.

Bölüm Kuralları
  • Konu başlığı düzenli olmalıdır. Tamamen büyük harf ve özel karakterlerin fazla kullanımı yasaktır.
  • Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.
  • Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenerek Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.
  • Her sunucu için bir defa konu açılabilir. Aynı sunucu için tekrarlanan konular kilitlenerek Kilitli Konular bölümüne taşınır.
  • Home(7/24 olmayan) sunucu tanıtımı yasaktır. Bu tür sunucu tanıtabilmenin tek yolu sunucunuzu 7/24 host'a taşımaktır. Bu kurala uymayan konular Kilitli Konular bölümüne taşınır.
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.
  • Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.
  • Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.
  • Konunuzu yorumlara açık veya kapalı bir şekilde açabilirsiniz. Konunuzu güncellemek için kilidini kendiniz kaldırabilir ve aynı şekilde kendiniz tekrar kilitleyebilirsiniz.
  • Kilitlenen konular, yalnızca konu sahibinin isteği doğrultusunda aktif edilir. Eğer konu kural ihlalinden kapatıldıysa hiçbir şekilde aktif edilmez.
  • Kara listede bulunan kişilere ait projelerin tanıtılması yasaktır.
  • Tanıtım konularını yalnızca ilgili sunucunun sahibi veya kurucusu açabilir. Ekip üyelerinin tanıtım konusu açması yasaktır.

Bölüm Ceza Sistemi
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direkt olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.
  • Sürekli olarak kurallara uygun olmayan konu açanlar ya da hakaret içerikli yorum atanlar 1-2 kere uyarıldıktan sonra forumdan uzaklaştırma alacaklardır.
  • Sunucu tanıtımlarını sunucu konseptleri dışında yargılamanız yasaktır. Örneğin herhangi bir RPG sunucusunu yorum atarak Freeroam sunucusu gibiymiş gibi yargılayamazsınız. Bu tür eleştiriniz var ise daha açıklayıcı şekilde yapmalısınız. Bu kurala uymayan kişiler uyarıldıktan sonra forumdan uzaklaştırma alacaklardır.
  • Konu içerisinde sunucu modu ile ilgili ileti paylaşmak yasaktır. Örnek: Hani oyun modunuz sıfırdan yazılmıştı? XX sunucusunun modunu kullanıyorsunuz. Bu tür sunucu modları ile ilgili iletiler yasaklanmıştır.

Konu açan tüm üyelerimiz bu kuralları kabul etmiş sayılır.
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2021, 13:15:49 DracDonix

Kraus

Artık konu içeriği konusundaki tutumumuz değişmiştir. Bu konuda konu sahiplerini sıkboğaz etmek yerine biraz daha rahat bırakmaya karar verdik. Ancak tasarım için kurallar hâlâ geçerlidir. Bu kural nedeniyle geçmişte işlem uygulanan konuların geri dönüşü olmayacaktır. Kendilerinin yeni konu açmaları mümkündür.

Bir adet yeni madde eklenmiş olup bir adet madde de güncellenmiştir.


Yeni Madde

Alıntı
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(websitesi veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.


Güncellenen Madde:

Alıntı
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(websitesi veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2018, 00:09:45 Hwang
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kraus

1 yeni kural eklendi.

Alıntı
  • Sunucu tanıtımlarını sunucu konseptleri dışında yargılamanız yasaktır. Örneğin herhangi bir RPG sunucusunu yorum atarak Freeroam sunucusu gibiymiş gibi yargılayamazsınız. Bu tür eleştiriniz var ise daha açıklayıcı şekilde yapmalısınız. Bu kurala uymayan kişiler uyarıldıktan sonra forumdan uzaklaştırma alacaklardır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Hwang

Kurallar güncellenmiştir. Lütfen baştan sona okuyunuz.


Zoxy

12. madde güncellenmiştir;

Alıntı
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.


Eleştirilerimizi seviyeli bir şekilde açıklayalım lütfen, iyi forumlar.


Enkei

9. kural güncellenmiştir.

Alıntı
Konunuzu yorumlara açık veya kapalı bir şekilde açabilirsiniz. Konunuzu güncellemek için kilidini kendiniz kaldırabilir ve aynı şekilde kendiniz tekrar kilitleyebilirsiniz.


Enkei

1 yeni kural eklenmiştir.

Alıntı yapılan: undefined
Tanıtım konularını yalnızca ilgili sunucunun sahibi veya kurucusu açabilir. Ekip üyelerinin tanıtım konusu açması yasaktır.

Bu kural 20.10.2020 tarihi itibariyle geçerlidir. Daha öncesinde açılmış konular için bu kural çerçevesinde işlem gerçekleştirilmeyecektir.


DracDonix

1 yeni kural eklenmiştir.

Alıntı
Konu içerisinde sunucu modu ile ilgili ileti paylaşmak yasaktır. Örnek: Hani oyun modunuz sıfırdan yazılmıştı? XX sunucusunun modunu kullanıyorsunuz. Bu tür sunucu modları ile ilgili iletiler yasaklanmıştır.

Bu kural 25.05.2021 tarihi itibariyle geçerlidir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)