GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
01 Ocak 2026, 02:02:22

Dikkat edin

Başlatan Ufuk07, 27 Ağustos 2018, 23:49:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuk07

Arkadaşlar size başıma gelen bir olayı anlatacağım. VDS araştırırken bi sitede 30 tlye 4gb ram 35 gb ssd VDS kampanyası vardı. Ortağım ile vdsyi aldık anında teslim dedikleri halde teslim edilmedi. Aradık mesaj attık dönen olmadı. Baya bi süre geçti sonra siteyi bakıma alıp değiştirdiler. Sonunda teknik destekde karşımıza birisi çıktı anlattık bi süre sonra vdsyi teslim ettiler. Windows server 2012 r2 genel sorunlarından dolayı win 7 ye geçmek istedik isteğimiz üzerine win 7 ye geçirdiler ve 2 gün sonra teknik desteğe mesaj atarak ancak bilgileri ilettiler. Şu andada sorun yaşıyoruz ve ilgilenen birisi yok oyunda fazla oyuncu olmadığı halde 4gb ram olmasına rağmen vds kasıyor ve oyunda 3-4 kişi olsa bile herkesin pingi 300+ oluyor. Önceden aldığım 2gb ramli makinede bile böyle olmuyordu derdimize hala bi çare bulunmadı ve biz çok mağduruz dikkat edin arkadaşlar sizinde başınıza gelmesin kampanyalara kanıp bilmediğiniz sitelerden vds almayın  :maalesef: Vds alacak arkadaşlarada hosting dünyam sitesini öneririm.
Vdsyi aldığım site vivoxy
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2018, 12:30:25 Ufuk07
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

NexoR

Aldığın siteyi ekle de alacaklar ona göre karar versin. Önceden alacağın yer hakkında araştırma yapıp ondan sonra alım yapmalısın. Burada Hosting Dünyam dan farklı dolu satış yapan sunucular var. R10 gibi web sitelerde daha kalite hostingler bulabilirsin. Ayrıca R10 üyesi isen ilk ay için indirim veya demo bile veriyorlar.

Ufuk07

Alıntı yapılan: NexoR - 28 Ağustos 2018, 12:15:56

Aldığın siteyi ekle de alacaklar ona göre karar versin. Önceden alacağın yer hakkında araştırma yapıp ondan sonra alım yapmalısın. Burada Hosting Dünyam dan farklı dolu satış yapan sunucular var. R10 gibi web sitelerde daha kalite hostingler bulabilirsin. Ayrıca R10 üyesi isen ilk ay için indirim veya demo bile veriyorlar.

Aldığım siteyi eklemeyi unutmuşum ekledim. Hosting Dünyam sitesinden vds alıp hizmetten memnum kaldığım için önermiştim. Araştırma yapmamıştım kampayayı görünce almıştım keşke almasaymışım :( Önerin için teşekkürler.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Ufuk07

Teşekkürler sazan avına yakalandık bidaha yakalanmayız artık  :kahkaha:

juqi

Bu sanalda samp server için alınmayacak yerler ;

www.spd.net.tr
www.karasunucum.com
www.nexsoft.com
www.cloudef.com
www.vivoxy.com
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2018, 18:31:32 Pesimist

Ufuk07

Vay be biz sunucu bilgisini istediğimizde teknik desteğe mesaj atınca "Mesaja hemen dönmediniz" derler biz destek mesajı atınca en az 1 güne cevap gelir. Nice hizmet  :kahkaha:
Şunları şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu beyler biz parayı çöpten mi buluyoruz ? 30TL para verdik haram zıkkım olsun.  :@

Ufuk07

Benim bunları şikayet etme parayı alma şansım falan yok mu? https://i.hizliresim.com/nlaWqN.png Daha hiçbir uygulama açık değilken %100 cpu kullanımı ne demek ne cevap veriyorlar ne sorunumu çözüyorlar lütfen bir taktik verin yapabileceğim hiçbir şey yok mu?

Ufuk07

Buyrun birazda siz görün rezilliği.

Ufuk07

juqi

Aldığınız sunucu 1VCpu diye tahmin ediyorum ve sorun göremiyorum sorun aldığınız pakette