GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
01 Ocak 2026, 02:01:47

TTNET VS SuperOnline

Başlatan CrewPung, 28 Nisan 2017, 00:58:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CrewPung

(Merhaba nereye açıcağımı bilmediğim için buraya açıyorum konuyu yanlışsa taşınmasını isterim)

Sorum:

2 yıldır TTNET kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim 20 gün sonra sözleşme biticek SüperOnline'a geçmeyi düşünüyorum kararsız kaldığım için soruyorum sizce hangisi daha iyi ?
:hm:

NexoR

TURK1Y3

Functi

Bliss

kesinlikle turknet türktelekom bölgemde vds göstermiyor fakat türknette 50mbps'e kadar fiber ve 150 gb kota 60 tl

SpooK

Okullardaki F@tih internetine bağlanmanı öneririm :P

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

BeOSD

İnternette görüyorum bir çok insan TTnet'den şikayeti hız konusunda falan ama ben şikayetçi olmadım herhalde fiber tarifesini kullandığım için. Paketimin max 35 mbit, bende normalde 32-33 mbit alıyorum çok güzel bir değer bence SuperOnline daha önce kullanmadım o nedenle TTnet diyeceğim.

ReaT

TTNET Kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntım yok 4.yılım bu

Castroll

TTNET kullanıyorum. Fiber altyapı olmasına rağmen berbat. SuperOnline daha önceden 3 sene kullandım. Tavsiye ederim.

Jizzy

ServerBey.

Superonline kullanıyorum. Ping hiçbir zaman sabit değil birden artıp duruyor. TTNET kullanmadım hiç ama ttnet ten daha çok şikayet geliyor sanırım.

-Ücretli Pawn Script Kodlanır-

NikolaiS

Süperonline kullanıyorum, bu sanırım 2.yılım olucak kendileri ile 1 haftalık bir altyapı değişimi yaptılar daha sonra hızım arttı. Memnun'um.

Levi

2014 yilinda ttnet ile 16 megabitlik bir sozlesme yapmistik ve berbatti o 2 sene. İnternetimden bir turlu tam anlamiyla verim alamiyordum. Daha sonra sozlesmemiz bitince fiber tarifeye gectik ve o zamandan bu yana ttnet ile hic bir sorunum yok internetim cok hizli ve video izlerken hic bir sekilde donma falan da olmuyor. Avrupa lokasyonlu sunucularda da 65 ten yukari ping gormuyorum. Sanirim devlet hastanesinin hemen yakininda oturuyor olmamiz da buyuk bir etken olabilir.

Her neyse ben ttnet fiber kullandigimdan beri hic bir sorun yasamiyorum. SuperOnline vs diger internet saglayicilarini da denemedim hic. Once bir arastir bulundugun bolgede altyapi nasil, varsa ttnet fiber veya superonline kullanan arkadaslarin onlarla bi konus memnunlar mi degiller mi.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Valveron

Super Online candırr ! 200 gb kota 50 mbit net oyun indirme 5 k nın ustunde oluyor :D ve istediğin kadar oyun indir 20 gün sonra akk yıyorsun ttnette kota sıfırlandıgı gün akk yiyorsun :D düşün bak 1 gunde bf1 + csgo+ h1z1 + ets2 falan indirdim net hızında düşüklük yook fibeeer :D Super Online :QWFQWF en iyisi

Kronos

Superle başlar onlineyle biteeeer.