GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

V-RPG SA-MP Mobile Launcher Google Play'da yayında!

Başlatan lower, 08 Mayıs 2025, 09:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lower

SA-MP Mobil sunucumuz için tsarlamış olduğumuz "Five Launcher" Google Play Store'da kapalı test halinde yayında. Test sürümüne katılmak için destek@v-rpg.com mail adresine mail adresinizi ve "Katılmak istiyorum" yazarak katılabilirsiniz. Google Play'de size test sürümü için mail göndereceğiz.Sunucumuza Modlu bir şekilde bağlanabilirsiniz.

Backup

Güzele benziyor, web view mi ? Başarılar dilerim.

lower

Alıntı yapılan: Backup - 08 Mayıs 2025, 11:28:54

Evet.Alt yapısını web view'den aldık.Anlık işlemler uygulanması için.

Krips Je

altyapı güzel ancak ve ancak..

FiveTube gereksiz birşey olduğunu düşünüyorum aynı şekilde FiveChat'inde. Discord ve youtube gibi popüler platformlar varken ek bir özel platform üzerinden paylaşımlar yapmak gereksiz olur. FiveTube yerine youtube gibi bir platformda paylaşım yaparsanız eğer rastgele youtubede "samp roleplay" yazdıkları zaman bile sizin çıkma şansınız olabilir buda size ek bir oyuncu kazandırır.

Oyunmodu konusuna gelirsek. gereksiz platformlar yerine oyunmodunuza abanarak ek bir farklılık yaratacak güzel şeyler yaparak paylaşabilirsiniz örnek: Meslekler, anticheat koruması veya tamamen başka birşey.

Yinede size kalmış birşey. tekrardan başarılar dilerim :)

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

Backup

Alıntı yapılan: lower - 08 Mayıs 2025, 11:39:10
Alıntı yapılan: Backup - 08 Mayıs 2025, 11:28:54

Evet.Alt yapısını web view'den aldık.Anlık işlemler uygulanması için.

PWA ve service worker konusunu araştırmanızı öneririm. Android için neyse de Apple için uygulama yayımlamak gerçekten yorucu. PWA sayesinde web view alt yapısını kullanmaya gerek kalmadan, uygulama yayımlama ile uğraşmadan işi çözüyorum belki sizin de işinize yarar.