GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 02:30:28

Reazam kimdir

Başlatan Reazam, 08 Eylül 2022, 21:31:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reazam

Ben 10 yaşında samp fanıyım yaşım küçük ama yinede pawn veya kodlama öğrenme isteğim var adım cemal tavsiye verebilirsiniz

xeoNNN

Bende 10 senelik sa:mp oyuncusuyum, sana verebileceğim en büyük tavsiye bu platforma girmemen olacaktır yolun başındayken geri dön derim :D

Vodkazerss

Alıntı yapılan: Reazam - 08 Eylül 2022, 21:31:25
Ben 10 yaşında samp fanıyım yaşım küçük ama yinede pawn veya kodlama öğrenme isteğim var adım cemal tavsiye verebilirsiniz

10 Yaşında Olduğun Belli Zaten Dostum Sunucu Patlatma Scripti Fs De Belli Zaten Hacked By Reazam 😁😁😁

dekselchavo

Pawn denilen dil Allah'ın karalistesinde olan bir dil pawn yerine java gibi diller öğrenmeni tavsiye ederim iyi günler.

Bazen en iyi seçim vazgeçmektir.

Reazam

Alıntı yapılan: Vodka - 08 Eylül 2022, 23:33:35

10 Yaşında Olduğun Belli Zaten Dostum Sunucu Patlatma Scripti Fs De Belli Zaten Hacked By Reazam 😁😁😁
Evet anlarsınız zaten

Reazam

Alıntı yapılan: xeoNNN - 08 Eylül 2022, 22:45:30
Bende 10 senelik sa:mp oyuncusuyum, sana verebileceğim en büyük tavsiye bu platforma girmemen olacaktır yolun başındayken geri dön derim :D
2019 dan beri burdayım

Loçko

ilk g****ü yıka derim

Reazam

BuRMiLLaT

Hoş geldin :)

Reazam

feickthelord

coluk cocuk dolmus

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Reazam

TAKTAK26

Hoş geldin, 10 yaşında.   :polis:  :pc:

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )