GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 23:40:21

CanPoyraz42 Kimdir ?

Başlatan CanPoyraz42, 20 Haziran 2017, 23:07:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanPoyraz42

Merhaba arkadaşlar kendimden bahsedeyim.
Adım Can Poyraz , 17 yaşındayım.
Dünyayı gezmek , görmek isteyen biriyim.Insanlarla iletişim kurmayı , sohbet etmek isteyen biriyim.
Iletişime çok önem veririm.Hayatta en çok merak ettiğim şey Atatürk'ün sesini duymak.
Çeşitli intanet sitelerini araştırdım.Fakat hep yalan olduğuna inanırım.Araştırmayı seven biriyim.
Futbol en sevdiğim spor dalıdır.
Herneyse, biraz oyuna dönelim.

2010'dan beri aktif olarak SA-MP oynuyorum.
2011'de pawn kodlamaya başladım.Kendi serverimi kurdum , Türkiye HP Sunucusu

Eskiler bilir belki fakat sunucuyu kapatmak zorunda kaldım.Sunucu host benden 150 tl istiyordu.Server bağışı yeterli olmadığı için son verdim.2012 Mapper olmaya başladım, fakat sevmedim zaten beceremiyordum.
Şimdi ise rastgele yabancı server'lerde dolaşıyorum.Bazende türk sw'lere girerim.
2014'Te 2 yıl ara verdim.PC bozuk ve dersler yoğundu.yaz tatili başka oyunlara atandım.
2016 Kasım 19'da devam ettim ve sunucu kodlayacaktım fakat tekrar host parası için bağış gelmez diye düşündüm ve kodlamadım.Şimdilik RP ve HP sunucularında takılıyorm.2018 yıl başında (söz veremem belki diyorum)Belki muhteşem bir server kodlayıp paylaşırım.Telif haklarınıda veririm.Şimdilik SA-MP en çok oynadığım oyun oldu.GTA V felan oynarım fakat SA-MP için çok emek verdim ve artık oyuna devam ediyorum.
Bu kadar bilgi yeter.Sorular için PM.Iyi forumlar.

Bir gün kıyamet, ansızın gecenin bir vakti gelecek..

Prisonero

Hoş geldin, iyi zaman geçirmen dileği ile.

CanPoyraz42

Alıntı yapılan: Prisonero - 22 Haziran 2017, 00:48:21

Hoş geldin, iyi zaman geçirmen dileği ile.

Hoşbuldum, hayırlı ramazanlar :)

Bir gün kıyamet, ansızın gecenin bir vakti gelecek..

xXDieForGameXx

Hoşgeldin Forumda İyi Eğlenceler  :yaramaz2: