GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Düşük FPS Sorunu

Başlatan eddie, 05 Nisan 2020, 23:54:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eddie

arkadaşlar herkese selam, uzun zamandır yaşadığım sorunu sizle paylaşmak istedim. belki içinizde bir yol bilen vardır. oyunda FPS değerim maksimum 60 civarında oluyor ama çoğu zaman FPS 38-41 gibi rakamlara düşüyor ve bu da dolayısıyla bir kasma yaratıyor. FPS yükseltmek için bir sürü yol gösterilmiş ama maalesef oyun ayarlarını düşüğe çekmek dışında bir şey yapamadım. birtakım cleo uygulamaları varmış (no clouds, no shadow, fpsboost, memory2048 vs.) fakat bunlarında düzgün bir indirme linkini bulamadım.

sistemim:

sistemimin o kadar iyi olmadığını biliyorum ama yine de 60 FPS'de sabit oynayabileceğimi düşünüyorum. ayrıca dün akşamda bilgisayarıma format attım belki işe yarar diye ama bir değişiklik olmadı. şimdiden herkese teşekkürler.

Ücretli olarak sistem yaptırmak için: eddiepulaski@yahoo.com

Maestro

Yani bence sistemin çok düşük 60fps oynaman biraz zor gibi, benim düşüncem. Sistemini update edersen senin için daha iyi olur.

Enkei

Bilgisayarında belki ısınma problemi mevcut olup sistem ısındığı ve iyi soğutamadığı için bilgisayarı güvenlik amacıyla güçten düşüyor olabilir. Bir diğer ihtimal de oyun orijinal değilse kullandığın crack'ten kaynaklanıyor olabilir. Ya da kullandığın ekstra modlar varsa oyunu onlar kastırıyor olabilir.

Mr.

böyle bir bilgisayara 64 bit kurman garip şahsen bilgisayarımın iyi olmasına rağmen 32 bit kullanıyorum

Specter

Bu FPS Booster paketini indirebilirsiniz dediğiniz modların hepsi mevcut, 1080x720 X16 almayı unutmayın.

https://sharemods.com/zkdcok5dfzhq/FPS_Boost_-_Burak_Deriner_-.zip.html

Saygılarımla Specter...

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 20 gün geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.