GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gta Sam Acil Yardım

Başlatan Zeynel, 15 Mayıs 2019, 21:19:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Arkadaşlar Ben Başka servere girdiğimde bu sefer ipi değiştirme programı kullanıyorsanız kapatın hatası veriyor bunun çözümü nedir ipi değiştirme programı kullanmıyorum

Hata Resmi Bütün Yolları Denedim ama yine olmadı

Son düzenlenme: 16 Mayıs 2019, 14:50:59 Zeynel
Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Acil yardım bekleniyor çok acil

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

Unknown

Sunucudan o sistemi kaldırabilirsin.  :hm:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

volitina

VPN tarzı bir program vb. kullanıyorsan büyük ihtimalle ondandır, giriş yaptığında arkaplandaki tüm programları kapatıp oyuna öyle girmeyi dene.

trabzon

Hatalı kodlama sonucu ortaya çıkan faaliyet.

5YPEXE

Sunucuda bulunan Anti-VPN şu anda giriş yaptığın IP'yi VPN olarak algılıyor. Sunucuda bulunan Anti-VPN sistemi ipleri bir siteden çektiği için o site güncellenmediği taktirde bu şekilde kalacaktır. En temiz yolu IP değiştirerek sunucuya giriş sağlaman. Birkaç kere IP değişmek zorunda kalabilirsin.

Kalashnikoff

Alıntı yapılan: volitina - 26 Mayıs 2019, 11:47:09

VPN tarzı bir program vb. kullanıyorsan büyük ihtimalle ondandır, giriş yaptığında arkaplandaki tüm programları kapatıp oyuna öyle girmeyi dene.

███████████████████  %71

MarshWR

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 26 Mayıs 2019, 12:26:11

Sunucuda bulunan Anti-VPN şu anda giriş yaptığın IP'yi VPN olarak algılıyor. Sunucuda bulunan Anti-VPN sistemi ipleri bir siteden çektiği için o site güncellenmediği taktirde bu şekilde kalacaktır. En temiz yolu IP değiştirerek sunucuya giriş sağlaman. Birkaç kere IP değişmek zorunda kalabilirsin.

Enkei

Alıntı
Konu başlığında sorununuzdan kısaca bahsetmelisiniz. (Örn: ENB mod kuramıyorum, SA:Mp girişte hata veriyor. vs.)

Kilit.