GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

PHP Hatası

Başlatan Guapo, 21 Ağustos 2018, 19:35:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Guapo

Arkadaşlar bir php dosyasını edit with notepad++ yapıcağıma birlikte aç yapıp wordpad seçmişim onu nasıl varsayılan php dosyası yani belirsiz yapıcam yardımcı olursanız sevinirim,regedit den birşey sildim ama olmadı.
Resim alttadır.

Kraus

regedit'e gidip
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts

bu yoldan ilgili uzantıyı bulup genişlettikten sonra alt dizin olarak OpenWithList var ona tıkla. Sağ taraftaki mavi iconlu kayıtları sil.

YA DA

Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar kısmında Varsayılan Programlarınızı Ayarlayın kısmına tıkla. Daha sonra Dosya Türüne göre varsayılan uygulamaları seçin kısmına tıkla, oradan ayarlayabilirsin.
Son düzenlenme: 22 Ağustos 2018, 22:59:39 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Guapo

Alıntı yapılan: Kraus - 22 Ağustos 2018, 22:57:06

regedit'e gidip
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts

bu yoldan ilgili uzantıyı bulup genişlettikten sonra alt dizin olarak OpenWithList var ona tıkla. Sağ taraftaki mavi iconlu kayıtları sil.

YA DA

Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar kısmında Varsayılan Programlarınızı Ayarlayın kısmına tıkla. Daha sonra Dosya Türüne göre varsayılan uygulamaları seçin kısmına tıkla, oradan ayarlayabilirsin.

Kraus fikrin için teşekkürler fakat sağ tarafta mavi iconlu birşey yok OpenWithList dosyasında

Guapo

Ayrıca benim windows 7 sürümümde denetim masasında o kadar özellik yok.

Guapo

Ayrıca ben belirsiz yapmak istiyorum böyle WordPad dosyası olunca tema,dosya yüklenmiyor

Joker

120 gündür yanıt gönderilmemiş. Kilit.

open.mp Turkey Department Manager