GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP İçin Vpn

Başlatan berfaytunga, 30 Nisan 2022, 19:06:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berfaytunga

Selamlar arkadaşlar Superonline internet kullanıcıları biliyorsunuzdur ki superonline 7777 portlarını engelledi ve sampa giriş yapamıyoruz vpn ile bunu cözebiliyoruz fakat hızlı ve rahat bir vpn önerisi için destek açmak istedim fikirlerinizi buraya belirtebilirsiniz.

Murat Budak

Konu ile alakası yok ama sormak istedim. Bende Süper online kullanıyorum ama bende neden böyle bir sorun yok?

berfaytunga

Alıntı yapılan: Murat Budak - 30 Nisan 2022, 19:36:04
Konu ile alakası yok ama sormak istedim. Bende Süper online kullanıyorum ama bende neden böyle bir sorun yok?
süperonline ankara bölgesi civarlarında 7777 portları engellendi müşteri hizmetlerini aradığımızda bizimle ilgili bir sorun değildir deniliyor istanbul civarlarında böyle bir sorun bulunmuyor.

Murat Budak

Alıntı yapılan: berfaytunga - 30 Nisan 2022, 19:38:04
süperonline ankara bölgesi civarlarında 7777 portları engellendi müşteri hizmetlerini aradığımızda bizimle ilgili bir sorun değildir deniliyor istanbul civarlarında böyle bir sorun bulunmuyor.
Anladım teşekkür ederim.

berfaytunga

Alıntı yapılan: Murat Budak - 30 Nisan 2022, 19:44:14
Alıntı yapılan: berfaytunga - 30 Nisan 2022, 19:38:04
Anladım teşekkür ederim.
Rica ederim, iyi forumlar dilerim.

DarkKnife

Urban VPN deneyebilirsin. Eğer çok hızlı bir VPN istiyorsan mecbur VPN uygulamalarının pro sürümüne geçmelisin.

berfaytunga

Alıntı yapılan: DarkKnife - 01 Mayıs 2022, 15:34:01
Urban VPN deneyebilirsin. Eğer çok hızlı bir VPN istiyorsan mecbur VPN uygulamalarının pro sürümüne geçmelisin.
hayır, sadece sampta sunuculara girebiliceğim kadar olsa yeter.

Purgatory

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 20 gün geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.
K/A