GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yoncu Biisim

Başlatan _DecaT, 15 Haziran 2018, 12:22:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_DecaT

Arkadaslar Yoncu Bilisim i bileniniz veya kullanan varmi icinizde? VDS Alicam oradan fakat nasil biryer oldunu bilmiyorum  iyimi kotumu yorumlarinizi bekliyorum?

kelly

Tavsiye ederim, bir sıkıntısı yok.

I want everything

lacosapalm

2012'den beridir aktif olarak kullanırız fakat, VDS için önerim : https://www.idealhosting.net.tr/fransa-vds-sanal-sunucu

İdeal hosting'dir. Fransa paketler OVH olduğu için gayet sağlamdır. SSD'li sunucuları tercih edersen gayet iyi performansa sahip bir VDS sahibi olursun.

- S O N

Kraus

İyi firmadır geçmişte çok kez kullandım, hâlâ domain/hosting için kullanıyorum. Fransa lokasyon sunucuları önermem, kendilerinin olmadığı için tam destek veremiyorlar. Türkiye lokasyon sunucuları öneririm.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

_DecaT

Yorumlariniz icin tesekkurler.

trabzon

Hosting ve domain DNS için kullanılacaksa sıkıntıları mevcut, VDS sunucuları hiç iyi değil. İlgisiz bir ekibe sahipler.

BullTerrier

Eğer Vds Alacaksan www.u-gaming.com 'dan alabilirsin.

pawnwhite

Alıntı yapılan: ScavengeR - 15 Haziran 2018, 20:36:51

VDS satmıyor orası host satıyor.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

_DecaT

Yoruariniz icin tesekkurler bana kalirsa Yoncu guzel bir firma?

juqi

Şimdi Bazı Arkadaşlar Tam Bilgiye Sahip Degil Yoncu Bilisim TR Lokasyonlara 2 3 iptables giriyor ve korumalı diye satıyor TR Lokasyon sunuculara niko2 bilindik script ile vursan null atıyorsun 3 4 gün kendisine gelemiyor.

juqi

Alıntı yapılan: ScavengeR - 15 Haziran 2018, 20:36:51

Warez Tema Kullanıyorlar Daha Lisanslı tema alamamışlar birde güvenip vdsmi alıcak millet.

_DecaT

Biraz arastirdim Spoof saldırılara açık bir yere benziyor.
Bir deniyim memnun kalmazsam süresini uzatmam.
Son düzenlenme: 17 Haziran 2018, 20:17:58 _DecaT

Bliss

Kendisini  2 Günlük denedim ve kendi testlerimden geçti. Şahsen eskiden geçemiyordu baya geliştirmişler şu anda türkiyedeki en iyi korumalardan birine sahipler :helal:

_DecaT

Ee nasil buldun performansini?

Leture

yöncüden alacaksan website al, VDS alma