GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[GTA5]Eclipse Roleplay | Türkiye'nin ilk GT-MP Roleplay sunucusu kurucularından.

Başlatan terminal, 13 Aralık 2017, 16:53:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

GTA 5 'im olsa gelirdim, ama olsa bile bilgisayarım kaldırmaz. (Arkadan Samanyolu hüzün müziği çalar.)

LionTR

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 15 Aralık 2017, 10:14:12

GTA 5 'im olsa gelirdim, ama olsa bile bilgisayarım kaldırmaz. (Arkadan Samanyolu hüzün müziği çalar.)
Aynısı Bende Yaşıyorum StarDust

SATA

GTA V Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2*
Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Boş Disk Alanı: 72 GB
Son düzenlenme: 15 Aralık 2017, 14:40:14 SATA

LionTR

Alıntı yapılan: SATA - 15 Aralık 2017, 14:37:45

İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2*

Minimum Da Kaldırır Diyolar Ama Kasıyor,Zula Minimum Da Kaldırır Dediler Kaldırmadı

Lé Spîke

Alıntı yapılan: UltraAslan - 15 Aralık 2017, 14:43:50

Alıntı yapılan: SATA - 15 Aralık 2017, 14:37:45

Minimum Da Kaldırır Diyolar Ama Kasıyor,Zula Minimum Da Kaldırır Dediler Kaldırmadı

Geçmiş olsun kardeşim :(

Başarılar beyler :helal:

terminal

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için sonsuz teşekkürlerimi ekip adına iletmek istedim. Umarım daha iyi sistemleriniz olur ve birlikte rol yapabiliriz. Ciddi anlamda, GTA5 benim avrupa sunucularında oynadıklarım da dahil harika bir roleplay deneyimi veriyor. Hepinize bir şekilde tavsiye ederim...

ESL <3

kyreqtalous

KYREQTALOUS

Stranger

Ekipte bulunan çoğu kişiyi tanıyorum ve bu sunucuyu açma sebebiniz tamamen SA:MP'tan umduğunuzu alamamanızdır bana göre. GTA5 platformunda rol yapmak Türkiye'de biraz saçma açıkçası, tıpkı seVen gibi sonunuz olacağını biliyorum. Bol şans.

terminal

Alıntı yapılan: Stranger - 19 Aralık 2017, 17:41:45

Ekipte bulunan çoğu kişiyi tanıyorum ve bu sunucuyu açma sebebiniz tamamen SA:MP'tan umduğunuzu alamamanızdır bana göre. GTA5 platformunda rol yapmak Türkiye'de biraz saçma açıkçası, tıpkı seVen gibi sonunuz olacağını biliyorum. Bol şans.

Değerli yorumun için teşekkürler. Ekibimde hatırladığım kadarıyla aktif olarak şuanda SA:MP platformunda rol yapan bir kişi var. Anlayamadım SA:MP'da aradığımız neydi vesaire ama sorun yok :D Bunun dışında GTA5 platformu yeni, ne yazık ki birçok Rockstar Roleplayer Türk arkadaşımızda ya GTA5 yok ya da sistemi GTA5 kaldırmamakta. Bizim bu işe girişmemiz bizim Türkiye'de ilk olmamızdan kaynaklı. Biz ilktik, çok hata yaptık. Bundan ders çıkardığımızı düşünüyor ve tekrardan bu oluşum içine giriyoruz. seVen management ekibi farklıydı. Bu da aynı şekilde farklı. Developer gücümüz var, ekip gücümüz de keza aynı şekilde. Siz ve sizin gibi oyuncularımızın tabularını kırmak bizim amacımız bu süreçte. Lütfen beni yanlış anlama, yorumun benim için buradaki birçok "başarılar" yorumundan daha değerli çünkü geçmişi görmüş birisin. Asıl önemli olan geçmişten ders çıkarıp sürekliliği yakalamak. Bunu sonucu her ne olursa olsun gerçekleştireceğiz. Ekibim ve ben, emin olabilirsin ki sağlam adımlarla yola çıktık ve her senaryoyu düşünerek GTA5'e kesintisiz roleplay'i getirmeye çalışıyoruz.

Yorumun için tekrardan teşekkürler, umarım seni de aramızda görürüz ve bu değişime şahitlik edersin.
Son düzenlenme: 20 Aralık 2017, 02:03:37 terminal
ESL <3

SATA

Hiç İnternette Roleplay Sunucusu Aradınız Mı?

Aramayın biz burdayız  :yaramaz2: :yaramaz2:

İPŞİR

THANX

Öncelikle selamlar, Eclipse V platformunun geliştiricisiyim. Sizi temin ederiz ki uzun soluklu bir GTA V serüvenine açılacaksınız! İyi dileklerde bulunan ve sunucumuzda rol yapacak kişilere şimdiden teşekkürler  :helal:

Sorularınız için discord adresimizi ve forum adresimizi kullanabilirsiniz.

Alıntı yapılan: Themy2t - 17 Aralık 2017, 13:50:00

Şöyle destek olmak için bırakıyorum.
https://plays.tv/s/LYOC9ilJA15j
https://plays.tv/s/LYOC3hYsH-ep
https://plays.tv/s/LYOBsG73RZcv
https://plays.tv/s/LYOBvm8mcNg6
https://plays.tv/s/LYOBxc3XqHSd

Teşekkürler Themy2t, tekrardan bu ve bunun gibi rol ortamlarının olacağının sözünü veriyoruz!