GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Alsancak Gaming İşinin Ehli Ekibini Kuruyor!

Başlatan Jawié, 04 Kasım 2017, 17:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jawié

Türkiye'nin en iyi oyun sunucularını yönettiğimizi düşünüyoruz. Oyuncu, aramıza katılmayacak mısın? Bir dene bence!

Herkese merhabalar. Bundan 2-3 ay önce kapatmış olduğumuz Alsancak sunucusunu geçenlerde toplanıp tekrardan açmaya karar verdik. Kapatmadan önce v2 modumuzu kodlamıştım. Bir iki gün kaldıktan sonra projeyi rafa kaldırmıştık. Tozlanmış olan sunucumuzu yeni kadromuz ile açma kararı aldık.

V3 modumuz kodlanırken diğer hırsız polislerden kendimizi ayırt ederek, daha gerçekçi bir oyun ile karşınıza çıkacağız. Bildiğiniz freeroam olmuş cnr sunucularından biri olmayı değil de roleplay olan cnr sunucusu olmayı istiyoruz.

Aynı zamanda sadece san andreas multiplayer oyununda değil, gerçek bir "Gaming" olarak diğer oyunlarda da faaliyet göstereceğimizi belirtelim.

İhtiyaç duyduğumuz, kadromuzda boş olan alanlar aşağıda belirtilmiştir. Haricindekilere ihtiyacımız yoktur.

- Harita Tasarımcısı
- Webmaster

Son düzenlenme: 19 Kasım 2017, 19:54:19 Jawié

Dyternal

Başarılar. Roleplay olan CNR değilde CNR olan CNR açın bence ayrıca Pawno konusunda destek verebilirim hızlı bitmesi açısından.

Jawié

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 04 Kasım 2017, 18:19:08

Başarılar. Roleplay olan CNR değilde CNR olan CNR açın bence ayrıca Pawno konusunda destek verebilirim hızlı bitmesi açısından.

Cops'n'Robbers zaten bir rol yapma oyunudur. Hırsızsan hırsız rolü, polissen polis rolü yapıyorsun. Fakat bazıları bunun dışına çıkarak, sunucuyu freeroam sunucusuna dönüştürüyor. Bahsetmek istediğim fazla abartmadan gerçekçi yöne kaymak ve konseptin dışına çıkmamak. Pawn konusunda desteğe ihtiyacımız yok, düşündüğün için teşekkürler.  :)

Dyternal

Alıntı yapılan: Jawié - 04 Kasım 2017, 18:24:06

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 04 Kasım 2017, 18:19:08

Cops'n'Robbers zaten bir rol yapma oyunudur. Hırsızsan hırsız rolü, polissen polis rolü yapıyorsun. Fakat bazıları bunun dışına çıkarak, sunucuyu freeroam sunucusuna dönüştürüyor. Bahsetmek istediğim fazla abartmadan gerçekçi yöne kaymak ve konseptin dışına çıkmamak. Pawn konusunda desteğe ihtiyacımız yok, düşündüğün için teşekkürler.  :)

Anladım demek istediğini.

Riki

Beni Engellemişsin Neyse Atıyorum Çalışmayı

Jawié

Alıntı yapılan: SenRiki - 04 Kasım 2017, 18:37:09

Beni Engellemişsin Neyse Atıyorum Çalışmayı

Merhabalar, daha deneyimli bir grafiker arıyoruz. Başvurunuz için teşekkürler.

Lé Spîke

Roleplay CnR'a katılıyorum. Bende yakında öyle bir sunucu açacağım kodlama etabındayım. Gönlüne göre olsun Jawie :helal:

upkeys

Merhaba canım, Grafikerlik alanında sizlerle çalışmaktan gurur duyarım :*

Örn ;

https://i.hizliresim.com/Gymrn2.jpg

u p k e y s a r t z

Jawié

Alıntı yapılan: Sarper - 05 Kasım 2017, 17:16:45

Merhaba canım, Grafikerlik alanında sizlerle çalışmaktan gurur duyarım :*

Örn ;

https://i.hizliresim.com/Gymrn2.jpg

Çalışmanız ve başvuru nezaketiniz için teşekkürler. Daha ciddi, cıvıklıktan bihaber kişiler aramaktayız.

- Konu tasarımı düzenlendi. Ekip alımları devam etmektedir. Mod kodlama aşamasında olduğundan dolayı harita tasarımcısı ilk ihtiyacımızdır. Çok ahım şahım haritalar yapmanızı istemiyoruz. Göze hoş gelen, sade ve istenilen haritayı yapmanız yeterlidir.
Son düzenlenme: 08 Kasım 2017, 17:39:49 Jawié

Kvvn

Jawié

Alıntı yapılan: Truespan - 08 Kasım 2017, 18:43:00

Başarılar  :helal:

İyi dileklerin için teşekkürler.

Konu güncel, hala aramaktayız. Kendine güvenen, olgun zihniyete sahip kişiler ulaşabilir.

Gewf

Mapper olabilirim fakat skaype kullanmıyorum. Başka platformlardan iletişime geçebiliriz

Jawié

Alıntı yapılan: UfUk - 13 Kasım 2017, 23:48:27

Mapper olabilirim fakat skaype kullanmıyorum. Başka platformlardan iletişime geçebiliriz

Çalışmalarınızı özelden gönderebilir misiniz?

alicaliskan

Başarılar umarım istediğiniz yeterlilikte ekip arkadaşlarınızı bulursunuz :)

Kvvn

Oyun üzerinde aktif degilim daha çok forum üzerinde aktifim Hala grafiker arıyorsanız yardımcı olabilirim.