GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 08:32:43

Geliştirici Takımı

Başlatan Amper, 02 Kasım 2019, 13:51:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amper

Selamlar, yoğun iş programı yüzünden elimdeki işlerde bana destek olacak bir geliştirici takımı kuracağım. Buna katılmak istiyorsanız iletişim adreslerimi aşağıda bulabilirsiniz. Peki bu takımda olmak size ne kazandıracak? Öncelikli web odaklı olmak üzere kendinizi geliştirmek istiyorsanız fazlasıyla size katkısı olacağını düşünüyorum. Programlama anlamında python üzerinde yoğunlaşabilirsiniz ve pygame ile yürüttüğüm projelerime katılabilirsiniz. İkinci olarak bir gelir kapısı olabilir. İçinden çıkamadığım, vaktimin yetmediği işleri size paslayabilirim aracılığım yoluyla ödemeyi alırsınız. Birkaç kişi şu anlık yeterlidir tek önceliğim genel kodlama mantığını bilmeniz.

dc: harika amper#3215
github: lilamper
e-mail: gurkansahin9075@gmail.com

software engineer

Unknown

Amper

software engineer

Amper

software engineer

Mr.Samed

Biraz Bilgim Var ilk Başlarda Eğitim Amaçlı Aranıza Katılabilirim isterseniz ilerki zamanlarda yardımım illaki olur fazlası ile.

NexoR

Tam olarak geliştirdiğiniz projeler neler ?

Amper

Alıntı yapılan: Mr.Samed - 14 Kasım 2019, 10:00:42
Biraz Bilgim Var ilk Başlarda Eğitim Amaçlı Aranıza Katılabilirim isterseniz ilerki zamanlarda yardımım illaki olur fazlası ile.

iletişim adreslerim:
dc: harika amper#3215
e-mail: gurkansahin9075@gmail.com

Alıntı yapılan: NexoR - 14 Kasım 2019, 13:44:27
Tam olarak geliştirdiğiniz projeler neler ?
Şu an yoğunlukla pawn, c++ ve web(flesk, php) üzerinde yoğunuz fakat çoğu zaman projeden projeye değişiyor. Alınan işlere göre yönlendirmeler yapıyoruz ama şu sıralar kendi projelerimiz üzerinde çalışıyoruz buradan bilgi vermem çok doğru değil.
Son düzenlenme: 14 Kasım 2019, 17:57:05 Amper
software engineer

Zoxy

Zaman aşımı sebebiyle konu kilitlenmiştir.