GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Araştırma ve İçerik Oluşturma Departmanı Yetkili Alımları

Başlatan Lé Spîke, 09 Şubat 2020, 04:45:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Merhabalar. Benim için önemli ve büyük olan bir projenin yetkili alımlarını açtık. Projenin sahibi ben değilim ancak bu andan itibaren ben ilgileniyorum.

Vizyonumuz

Alıntı yapılan: undefined
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her bir bireyin yazılıma olan ilgisini arttırmak ve ücretsiz bir şekilde destek sunmak. Ayrıca uzman ve çaylak yazılım mühendislerini bir çatı altında toplamak ve iletişimi kolaylaştırmak.

Projenin üç ana departmanı bulunuyor.

Geliştirme Departmanı
Araştırma Departmanı
İçerik Oluşturma Departmanı

Bu departmanlara yetkili alımları yapıyoruz.

Front-end ve Back-end web geliştirme konusunda kendisine güvenen arkadaşlarımız geliştirme departmanına aday olmak için bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Ayrıca mobil ve windows form projelerini başarıyla geliştirebilen arkadaşlar da bu departmana aday olabilir.

Araştırma konusunda yılmayacak ve sonuna kadar düşünüp kullanıcı dostu bir fikir ortaya atabileceğini düşünen arkadaşlarımız araştırma departmanına aday olmak için özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir.

Bu platformda da olduğu gibi makale, yarışma, video, yeni bir proje fikri vb. içerikler oluşturabileceğini düşünen arkadaşlarımız içerik oluşturma departmanına aday olmak için özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir.

Sadece gönüllü olarak bu işi yapabilecek arkadaşlar arıyorum. Bir eksik veya bir fazla hiç fark etmez. Bir şekilde bu proje başarıya ulaşacak. Bu süreçte gönüllü olarak başvurusunu yaptığınız departmanda görev alabilirsiniz. Bilgi ve yeterlilik seviyeniz çok önemli değil. Tabii ki bu kriteri de göz önüne alıyoruz ancak önemli olan işinizi önemle yapmanız. İşinize önem vererek yaptığınız takdirde zaten gelişiminizi fark edeceksiniz. Ayrıca görevinizi ne kadar başarılı yaptığınıza bağlı olarak departman şefliğine yükselebilirsiniz.

Proje yazılım ile ilgilidir. Oyun vb. içerikler henüz yok. Sadece yazılım üzerine kurulmuş bir projedir. Henüz geliştirme aşamasındadır.

Başvuru Formu

Son düzenlenme: 14 Şubat 2020, 01:03:46 ᴘsʏᴄʜᴏ

Lé Spîke

Lé Spîke

Arkadaşlar yapılan bu alımlarda yetkili olan kişilerin görevleri sadece departmanın yapması gerektiğini yapmak olacak. Örnek verecek olursam; geliştirme departmanına aday olan bir üyemizin başvurusu onaylanırsa o üyemiz araştırma departmanının sağladığı bilgiler ve yönetim kurulunun aldığı kararlara göre projenin gerek forum, gerek diğer platformlarını geliştirecek, güncelleyecek/oluşturacak. Katılımlarınızı bekliyoruz. Okul, iş vb. sebeplerden dolayı katılmaktan çekinmenizi de anlıyorum lakin başvurular kapandığı zaman aktif olunması gereken saati beraber belirleyeceğiz. Yani sizin aktif olabileceğiniz ortak bir saat seçmeye çalışacağız ve bu saatte hepimiz aktif olup proje hakkında görüşmelerimizi yapacağız. Sağlıcakla...

Son başvuru tarihi 15 Şubat 2020

Lé Spîke

Güncel.

Geliştirme Departmanına 3 ekip üyesi alındı. An itibariyle 5 kişiyiz. Front-end web geliştiricisi olarak başvurabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 15 Şubat 2020

Lé Spîke

Geliştirme Departmanı

Front-end 3 kişi

Back-end 4 kişi

Araştırma Departmanı

2 kişi

Toplam olarak 6 kişi olduk. Araştırma yapabilirim, Front-end gelistiricilik yapabilirim diyenler özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

Lé Spîke

Lé Spîke

Lé Spîke

Roadmap hazırlandı. Tarihler belirlendi. Proje için bir hedef konuldu. Bu süreçte, yazılıma ilgisi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak istiyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Son 1 gün.

Güncel

Edit: Referans şartı kaldırıldı.
Son düzenlenme: 14 Şubat 2020, 01:03:21 ᴘsʏᴄʜᴏ

Lé Spîke

Başvurular için son gün. Gün içerisinde yapılan başvurular değerlendirilecektir. Yarın alımlar kapatılacaktır. Bilginize...

Lé Spîke

Alımlar kapanmıştır. İlgilenen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

lacosapalm

- S O N