GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 23:18:30

Coderlik+Mapper Bilgim Var

Başlatan Zeynel, 03 Mart 2020, 21:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Ücretli + Ücretsiz Sistem Kodliyabilirim(eksiklerim mevcut)
Map Yapabilirim

Hırsız Polis Ekibi Arıyorum İlgilenenler

Discord: ₪ ᎷᏒ★Gamer★࿐#3521

Avrupa HP Hırsız Polis

Vanity

Bu söylediğimi yanlış anlama sormak istiyorum sadece, yardım talepleriyle öğrendiğin kodlar şimdi seni coder mi yaptı?

Zeynel

Alıntı yapılan: WTCH - 06 Mart 2020, 20:16:55
Bu söylediğimi yanlış anlama sormak istiyorum sadece, yardım talepleriyle öğrendiğin kodlar şimdi seni coder mi yaptı?
Bir coder yardım alamaz mı ?

Avrupa HP Hırsız Polis

Vanity

Alıntı yapılan: Zeynel - 07 Mart 2020, 18:45:15

Yukarıda söylemek istediğimi yanlış anlamışsın, bir kere daha oku ve iyi düşün.

Storain

Web Geliştiricisi Arıyorum, Bunun için Ekip Kuruyorum destekli bir konu açmıştım, oraya "Ben Katılabilirim" yazabilirsin.

.

Submarine

Hocam darılma gücenme ama sürekli yardım talebi açarak bir yere varamazsın. Yanlış anlama bende çok prof bir pawn coder sayılmam ama belli başlı şeyleri yapabilecek düzeydeyim ama platformu bıraktım.Neyse konuya dönelim ki sürekli yardım talepleri açarak birşeyler yapamazsın.Desteklerle yaparsın ama ben yaptım diye kendini kandırırsın.Sana tavsiyem tabi ki de pawn öğrenmek olmayacak bu zamanda.Web dillerini veya bilgisayarın iyiyse bi Android (Java) öğrenmendir çünkü yararı  fazlasıyla olacaktır  ve artık samp iyice sürükleniyor ve sürüklendikçe daha kötü bir hal alıyor.Sen en iyisi bir düşün derim.
Son düzenlenme: 16 Mart 2020, 15:12:40 Submarine

ANKA.

Alıntı yapılan: Submarine - 16 Mart 2020, 13:07:50
Hocam darılma gücenme ama sürekli yardım talebi açarak bir yere varamazsın. Yanlış anlama bende çok prof bir pawn coder sayılmam ama belli başlı şeyleri yapabilecek düzeydeyim ama platformu bıraktım.Neyse konuya dönelim ki sürekli yardım talepleri açarak birşeyler yapamazsın.Desteklerle yaparsın ama ben yaptım diye kendini kandırırsın.Sana tavsiyem tabi ki de pawn öğrenmek olmayacak bu zamanda.Web dillerini veya bilgisayarın iyiyse bi Android (Java) öğrenmendir çünkü yararı  fazlasıyla olacaktır  ve artık samp iyice sürükleniyor ve sürüklendikçe daha kötü bir hal alıyor.Sen en iyisi bir düşün derim.

Doğru dedin be kral, mesela bende yazılım sistemi kodladım yardım aldım kimse yardım alamaz diye birşey yok ama seninki bildiğin nasıl yaparım diye yazıyorsun adamlar sana kod atıyor sonra yaptım diyorsun bitti gitti.

Submarine

Alıntı yapılan: Cengoo - 17 Mart 2020, 13:23:39
Alıntı yapılan: Submarine - 16 Mart 2020, 13:07:50

Doğru dedin be kral, mesela bende yazılım sistemi kodladım yardım aldım kimse yardım alamaz diye birşey yok ama seninki bildiğin nasıl yaparım diye yazıyorsun adamlar sana kod atıyor sonra yaptım diyorsun bitti gitti.
Bende onu diyorum ya usta arkadaşın açtığı talepleri sıralasak karşıya yol olur zaten.Mesela şöyle diyim South Central modunu geliştirip mod benim demesi biraz acayiptir benim gözümde.Modu temelden kodlarsan senin modundur ama sen modu editlersen yani gelistirirsen o senin editin olur aradaki fark ta bu.Edite kendi modum dersen yine kendini kandırmış olursun burda.

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis