GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Nisan 2026, 14:48:58

2019 | Vadi Role-Play

Başlatan Oner, 25 Nisan 2019, 23:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oner

" Kalite ve Adalet ile Hizmet "

Vadi Role-play konsept olarak İstanbul, Bursa ve Ankara'da geçen bir rol tabanlı sunucudur. Sunucumuzda henüz Bursa ve Ankara bölgeleri kapalı olmakla beraber daha önceki sunucu olan Ahanda Role-play'ın ad değiştirerek çok daha gelişmiş bir halini göreceksiniz. Sunucu hard-roleplay olarak bulunmaktadır. Sunucuda yapacağınız tüm rollere yetkililer izin vermektedir. Mesela hırsızlık rolleri. Bunlar gerçekte yapılabilir, bunları rolde eksik etmek mantıksızlıktır. İlgili ve aktif bir yetkili kadrosu ile Vadi Roleplay, açılışını Mayıs'ın sonunda yaparak yaz sezonunda iyi bir rol keyfî geçirmenizi sağlıyor. Sunucuda rol dışı ortamın önüne geçmek amacıyla yetkililer herşeyi role döktüler, bunları siz de sunucuya başladığınızda fark edeceksiniz. Sunucu projesinin sahibi Emre Altınbaş'tır. Sen de gerçekten kendini Türkiye'de yaşıyor gibi hissediyorsan Vadi senin için uygun.

Sunucumuz şu an açıktır ancak girişlere kapalıdır, rol sorularını geçtiğinizde hiçbir yetkili tarafından kabul edilmeyecek ve sunucudan atılacaksınız. Bu sebeple sunucuya girmenizi tavsiye etmemekteyiz çünkü OOC sicilinize işlemekte.

Yetkili Kadrosu

Özellikler ve resimler yakında yüklenecektir.
Video ise çok yakında.

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 18 Ağustos 2022, 10:52:19 Razor02
Discord: Ascendency#7970

volitina

ParsMapping

J0K3R

Sade bir anlatım olmuş, grafik yönünden zayıf. Başarılar.

trabzon

Redfield

Kronos

Discord adresinin yenilenmesi şart, başarılar tanıtım güzel!

QrzR

Ryroz

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

zeroo

Desky

Uzzy

Lineopth