GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fillmore County: MTA Roleplay

Başlatan hubba, 06 Ocak 2019, 20:49:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hubba

Sunucu Adresi: 147.135.233.202 (Aktif)
      Forum Adresi: www.fcrp-mta.com (Online)
      Discord Adresi: https://discord.gg/G8vGCjx (Sınırsız Bağlantı)

Fillmore County Roleplay,

2018 yılının Eylül ayında temelleri atılmış, Roleplay oyun modunu içeren bir oyun sunucusudur. Mart 2017'de açılış yapan Redemption RolePlay haritası kullanılmaktadır. Kasım 2016'da harita yapımına başlanmış ve Mart 2017'de Redemption RolePlay sunucusunda kullanılmaya başlanmıştır. Platformunda ki oyuncularına eşsiz ve sıra dışı bir deneyim yaşatmayı hedef edinmiştir. Gelişen, geliştiren bir kitleye sahip olmasıyla birlikte donanımsal ve yazılımsal hiç bir açığı bulunmamaktadır. Aktif olarak Red County kasabalarını baz alan, Amerikan kültürünü en iyi şekilde yansıtmaya çalışan bir oyun sunucusudur. Alanında usta, bilgili ve tecrübeli yönetici ekibiyle geçmişin ve geleceğin oyuncularına hitap etmektedir.

Fillmore County hakkında,

Sunucumuz 'Red County' bölgesinin tamamına hitap etmekle kalmıyor, diğer arazi bölgelerinde de rol imkanı sunuyor. MTA:SA Roleplay sunucuların temelinde yer alan OwlGaming oyun modunun geliştirilmiş halini içerisinde barındıran FC:RP, herkesin girmek isteyip de giremediği, rol yapma şansını yakalayamadığı OwlGaming oyun sunucusuyla birebir aynı yönetim ekip sistemine, politikalarına, kurallarına, haritalarına, birliklerine ve aklınıza gelecek diğer tüm her şeye sahiptir. Böyle bir sunucuda oynamanız için İngilizce bilmeniz gerekmiyor, aradığımız tek statü rol yapmaktan zevk alan bir oyuncu olmanızdır.

Geçmişten edindiğimiz tecrübe ve beceri ile rol bilmeyip de rol yapmak isteyen her oyuncuyu sunucumuza kabul edip, gereken bir takım bilgileri sağladıktan sonra yetkili eşliğinde rollere dahil etmekteyiz. Ekip içerisindeki çoğu yetkilinin geçmişi 2013 ─ 2014 yılı arasında değişiklik gösteriyor. Pay to Win karşıtı olan bir yönetim ekibiyle, OwlGaming MTA ile neredeyse farksız olan sunucu yönetimi ve sistemleriyle karşınızda olacağız. Alışılagelmiş kural ve politikaların yanı sıra oyuncuya imkan veren, daha fazla rol yapabilmesine olanak tanıyan kural ve politikalarımız ile 18 Ocak 2019, Cuma günü sizlerle olacağız.

Sunucu ekonomisi gerçek yaşam ile bağdaşık. 30$ gibi bir ücretin değerli olduğu bir ortamda ilk güne özel başlangıç parasını 4000$ olarak belirledik ve bu fiyatın üstüne sadece 1000$ koymanız dahilinde bir araç sahibi olabiliyorsunuz. Veya başlangıç parasının üzerine 1500$ koyarak bir tabanca satın alabiliyorsunuz. Sunucudaki her oyuncunun eşit olduğunu, böylelikle birliği olmayan sivil oyuncularında silah sahibi olabileceğinin temennisini veriyoruz. Silahların temini BlackMarket etkinliği ile birlikte yapılıyor. Bu etkinliğin sık sık sunucu içerisinde gerçekleşeceğinin teminatını verebiliriz. Kısacası yazılamayan, yazılmasında güçlük çekilen diğer konularında sunucudaki işleyişle birlikte gösterilebileceğini düşünüyoruz.

Yönetim Ekibi

Head Admin

saviorsoldier > UAT Member, Scripter, Faction Team Supervisor
      Roi > UAT Member, Mapping Team Supervisor, Trial Scripter, Faction Team Member

Lead Admin

ohcamper > Trial UAT Member, Vehicle & Texture Modding Team, Faction Team Member

Senior Admin

Moi > Trial UAT Member, Dupont Producer, Grafiker

Admin

Fitz > Admin
      IIStarLegend > Trial Admin

Scripter

saviorsoldier

Trial Scripter
      Roi

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 28 Ocak 2019, 04:08:19 hubba

gadreeltr

hubba

Discord linki güncellenmiştir.

hubba

@Eren

Başarılar dilerim, güzel gözüküyor. :helal:

Xobho

balvenie

MTA'ya karşı genel bir önyargı mevcut, keşke SA:MP üzerinde açsaydınız. Başarılar, umarım her şey dilediğinizce gider.

CoppeR`

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ace

Başarılar dilerim, güzel gözüküyor.

hubba

Yorumlarınız için teşekkürler. MTA:SA'ın piyasada olan ön yargısını halen daha kırabileceğimizi düşünüyoruz.

Forum adresimiz aktif edilmiştir.

https://www.fcrp-mta.com/index.php

hubba

Sunucu aktif.
mtasa://147.135.233.202:22003

5YPEXE

QrzR

Ryroz