GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İstanbul Hırsız Polis Modu [MySQL]

Başlatan Harun, 08 Eylül 2018, 22:52:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zoxy

Modu inceledim, sunucuya 5-10 kişi girse (belki daha az) sunucuda lag olmaya başlar. Modda çok başıboş timer var. Oyuncu oyuna girdiğinde 10 dakikalık bir timer oluşturuluyor, bu timer bittiğinde üstüne bir timer daha oluşturuyorsun.  İkinci timer bittiğinde bir timer daha oluşturuyorsun. Belki 1 kişi ile lag olmaz, ama 5-10 kişi girdiğinde çok feci lag başlar. Paylaşım için teşekkürler.  :)

ELİTE

ben mysql bağlamayı bilmiyorum yardın edin nasıl yapıcam pawno türkte bunun hakkında bi konu var ama hiç birşey anlamadım

NEED FOR SPEED SAMP

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Harun

Alıntı
Modu inceledim, sunucuya 5-10 kişi girse (belki daha az) sunucuda lag olmaya başlar. Modda çok başıboş timer var. Oyuncu oyuna girdiğinde 10 dakikalık bir timer oluşturuluyor, bu timer bittiğinde üstüne bir timer daha oluşturuyorsun.  İkinci timer bittiğinde bir timer daha oluşturuyorsun. Belki 1 kişi ile lag olmaz, ama 5-10 kişi girdiğinde çok feci lag başlar. Paylaşım için teşekkürler.  :)

Ben o sistemide modu alacak kişi içinde yapmıştım o kişi hızlı olsun falan diyince ben timer ile yaptım normalde GetTickCount ile yapıcaktım. Sonradan da kaldı işte modu kullanan kişiler zaten değiştirir onları.

Alıntı
ben mysql bağlamayı bilmiyorum yardın edin nasıl yapıcam pawno türkte bunun hakkında bi konu var ama hiç birşey anlamadım

Skype gel

Alıntı
emege saygi

Teşekkürler.

ELİTE

Alıntı
Skype gel

Skype yok özle gelsene

NEED FOR SPEED SAMP

Harun

Alıntı
Skype yok özle gelsene

Team viewer yada alpemix varsa yardımcı olabilirim.

Konu güncellenmiştir.
Timerler azaltılmıştır, düzenlenmiştir ve ufak tefek sorunlar çözülmüştür.

Backup

Bizim sunucudan özenmediğiniz başka bir şey var mı ? Bir an modu çaldırdım zannettim  :kahkaha:

NMVAU

Alıntı yapılan: Backup - 11 Eylül 2018, 16:14:25

Bizim sunucudan özenmediğiniz başka bir şey var mı ? Bir an modu çaldırdım zannettim  :kahkaha:

as:dasdq:weqwEQWEQ

starhan01

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: Çaldırmadın Ama çaldırabilirsin. Dikkat Et Başkan! :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Harun

Ben onu bir kişi için yapmıştım o kişi dedi ki o serverin aynısı gibi yap filan falan dedi işte bende yaptım ama modu olmadı bende o kadar uraşmışken boşuna değiştirmeyeyim dedim isteyen zaten değiştirir.
Zaten modu kullanan olmaz içinden sistem falan alırlar.

hex

Harun

TufanCan

Modu paylaşmasaydın keşke büyük emeklerinin  olduğu bir mod  :@

laéx

Öncelikle paylaşim için teşekkürler. Link kırık düzeltebilir mısınız?

Ryroz