GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Versus Roleplay V0.1 Alpha!

Başlatan diverse, 29 Mart 2019, 16:11:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Merhaba, Pawno Türk üyeleri bu gün Versus Roleplay V0.1 Alpha sürümünde olan modumuzu paylaşma kararı aldık modumuzun temeli hera, üstüne @Muteo arkadaşımız birazcık uğraşmış ve paylaşmaya karar vermiş, bizde baktık yürüyebilecek bir mod buglarını kapattık ve bir kaç sistem ekleyerek paylaşmayı uygun gördük...

İyi kullanımlar

https://www.virustotal.com/gui/file/ef22004da8c6fbc18ff14d51ce9862b66cf1f5b3bb74b0c34240ccf6332925a1/detection - Anlamsız hatalar çıktı fakat indirmek indirmemek sizin elinizde, pc de taratmanızı öneririm orada virüs hataları çıkmıyor..

https://s7.dosya.tc/server14/mgl9zq/versus_roleplay_v0.1_Alpha.rar.html

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

Alıntı yapılan: L1S07 - 29 Mart 2019, 16:11:49

Birileri kenidini zeki sanıyordu ama biz daha zekiyiz

LS!07

<3

-emekli yönetici

diverse

Mod raksamp'a uyarlı olduğu için virüsler çıkıyor şimdi olayı çözdük..

-emekli yönetici

diverse

Alıntı yapılan: exhuh - 29 Mart 2019, 16:21:29

Mod raksamp'a uyarlı olduğu için virüsler çıkıyor şimdi olayı çözdük..

scripts basic.lua yı çıkartırsanız virüs algılaması ortadan kalkıyor...

-emekli yönetici

diverse

İçerisindeki filterscript : Exhuh, exhuhedites onları server.cfg'ye eklemeniz gerek  :helal:

-emekli yönetici

Cengo

Tek tek yazman yerine bir iletide söyleyebilirdin bunları,adamlar düzenle eklemişler emek vermişler ileti kasıyorsun olay bu.

cudless

Cengo

Alıntı yapılan: cudless - 30 Mart 2019, 10:30:26

Çöp.

Haklısın brom,modu geliştirmemişler direk almışlar Focus yazanları silip Exhuh yapmışlar Focus'un modu hatta geliştirmeleri bile aynı isterseniz DC'sine girip Geliştirme ss lerine bakalım pawnodaki geliştirmeler ile aynı .d çünkü onların modu. Focus&Alesta'yı indirip atmış,birde Muteo'yu everyonelemiş.

cudless

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 30 Mart 2019, 10:40:02

Alıntı yapılan: cudless - 30 Mart 2019, 10:30:26

Çöp.

Haklısın brom,modu geliştirmemişler direk almışlar Focus yazanları silip Exhuh yapmışlar Focus'un modu hatta geliştirmeleri bile aynı isterseniz DC'sine girip Geliştirme ss lerine bakalım pawnodaki geliştirmeler ile aynı .d çünkü onların modu. Focus&Alesta'yı indirip atmış,birde Muteo'yu everyonelemiş.

Mod onlara ait değilki. Hera modu zaten, kendi moduymuş gibi paylaşması tuhaf. Ayrıca bir çok bug var çözemeyip bana yazıyorlar.  :kahkaha:

Cengo

Haklısın tüm haklara saklıdır yazmışlar birde Tüm hakları saklıdır yazılması gerek oraya :)

L1S07

Mod onlara ait değilki. Hera modu zaten, kendi moduymuş gibi paylaşması tuhaf. Ayrıca bir çok bug var çözemeyip bana yazıyorlar.  :kahkaha:
[/quote]

Bugu sabah çözdüm nedenini anlamayınca size sormuştum yorum için teşekürler.

Kendini çok zeki sananlar var ama biz daha zekiyiz

-LS!07

DracDonix

Paylaşım için teşekkürler  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

L1S07

Kendini çok zeki sananlar var ama biz daha zekiyiz

-LS!07

Enkei

Ceto.

Serveri açınca kendiliginden kapanıyor? SQL yaptım hata aynı

M.Kemal ATATÜRK