GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Walden Roleplay Güncel Mod - Gamemode + SQL

Başlatan Vodkazerss, 15 Temmuz 2023, 00:55:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodkazerss

Selamlar, walden roleplay paketini paylaşıyorum sebebi ise paketi ben yapıp millete ben kodladım demesi modda gram emeği yok.  Hatta bu konuyu paylaşırken bile utanıyorum. 0'dan yaptım dediği pakete bakıp 0'dan neyi hangi şeyi yaptığını görmenizi isterim. Hiçbirkimseyle düşmanlığım yok fakat düz westleyi 0'dan ben yaptım diyip geçindiğinden dolayı bu paketi paylaşıyorum biraz işten anlayan arkadaşlar pakette 0'dan yapılma ne olduğu ve pakete yapılmış ilave ne olduğunu bana söyleyebilirmi? 0 taban diyor bu pakete ben kodladım diyor.

GM: https://dosya.co/j8pwh5m5br7x/WaldeN.rar.html
VT: https://www.virustotal.com/gui/url/f69ac253a9fa07bc5cfb1a88acce6577938eda1477e9c86e6aa74e5b4ccb5c47?nocache=1
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2023, 03:15:39 Vodka

Feovac

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

Vodkazerss

full stack developerler tarafından kodlanmıstır.

Kodlayan(lar):

Rodri

Mod kimsede yok, lunaparkınıza gidin ufaklıklar ve prim kasmaya devam edin çünkü sizleri umursamıyoruz.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Liraka

JS,PAWN,LUA,C#,UNİTY ENGİNE

Liraka

JS,PAWN,LUA,C#,UNİTY ENGİNE

SaoriXD

Alıntı yapılan: Vodka - 15 Temmuz 2023, 00:55:41
Selamlar, walden roleplay paketini paylaşıyorum sebebi ise paketi ben yapıp millete ben kodladım demesi modda gram emeği yok.  Hatta bu konuyu paylaşırken bile utanıyorum. 0'dan yaptım dediği pakete bakıp 0'dan neyi hangi şeyi yaptığını görmenizi isterim. Hiçbirkimseyle düşmanlığım yok fakat düz westleyi 0'dan ben yaptım diyip geçindiğinden dolayı bu paketi paylaşıyorum biraz işten anlayan arkadaşlar pakette 0'dan yapılma ne olduğu ve pakete yapılmış ilave ne olduğunu bana söyleyebilirmi? 0 taban diyor bu pakete ben kodladım diyor.

GM: https://dosya.co/j8pwh5m5br7x/WaldeN.rar.html
VT: https://www.virustotal.com/gui/url/f69ac253a9fa07bc5cfb1a88acce6577938eda1477e9c86e6aa74e5b4ccb5c47?nocache=1
Boş boş kendi yapamadığın şeyleri konuşuyorsun mod elinde bile yok Adana rp paketini 500tlye satmaya çalıştın aldim elinden musterini ben aldım 500ü sizin gibi dolandırıcılara bu alemde yer yok bomboş paketi 500e satmaya çalışıyorsunuz WALDENTEKKALE

#Saori

Vodkazerss

Vodkazerss

Alıntı yapılan: Rodri - 15 Temmuz 2023, 01:11:18
Mod kimsede yok, lunaparkınıza gidin ufaklıklar ve prim kasmaya devam edin çünkü sizleri umursamıyoruz.

sİSTEM calmayami geldin gene

SaoriXD

Alıntı yapılan: Vodka - 15 Temmuz 2023, 01:17:29
aha kopekleri geldi
sizin gibi çoluk çocuğu bu platformda tutan yetkililere yazık aynı modlarin ismini değişip satmaya çalışıyorsunuz yazık WQeaswW

#Saori

Vodkazerss

LŞQWEMŞLQWEMŞQWMEMŞQWMEŞWQŞL WALDIN TEK KALE İT GİBİ MESLEK KASCANIZ BALIKCIYA BOMBA ATTIM BAN YEDİM DAHA BALIK KASCAKTIK....

Rodri

Alıntı yapılan: Vodka - 15 Temmuz 2023, 01:17:54

Yazım hataların ve türkçende bozukluk var sanırım, kendini bu konuda geliştirmeni öneririm, umursamayacağım. İyi forumlar.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Vodkazerss

Alıntı yapılan: Rodri - 15 Temmuz 2023, 01:22:07
Alıntı yapılan: Vodka - 15 Temmuz 2023, 01:17:54

Yazım hataların ve türkçende bozukluk var sanırım, kendini bu konuda geliştirmeni öneririm, umursamayacağım. İyi forumlar.

peki... bak gene ustume geldiler gordunmu.

Sønez

Hard SERVER PP

Vodkazerss

@Hwang, rodri denen arkadas modu paylastıgım icin discord uzerinden beni tehtit etmeye calisiyor. banlanmasını talep ediyorum.