GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2026, 04:47:44

Axm Hatası

Başlatan AnaiBubi, 17 Mayıs 2020, 15:44:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnaiBubi

Merhaba ben axm i çıkarmak için f5 bastım ama şöyle bi eror verdi :                                           C:\Users\hp\Desktop\LifeRP\gamemodes\rainrp (1).pwn(41) : fatal error 100: cannot read from file: "EVF"

Compilation aborted.

Pawn compiler 3.10.8           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
yardım edermisiniz?

BiqLesh

Modunuzdaki pawno klasörüne girip pawno uygulamasını açın. Sol üstten open basıp kendi gamemodes içindeki pawn dosyasını açın ve f5leyin.

Murat Budak

#include <EVF> EVF includesi eksik olabilir yada yukardaki arkadaşın dediği gibi kendi klasöründeki pawno.exe ile F5 yaparsanız sorun çözülür.

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

Unexpected

Rain Roleplay modunu indirdikten sonra modun klasorunun içinde pawno olacak o pawnoyu açıp gamemodesten pwn'yi seçip F5 tuşuna basarsan hatan çözülür, Eğerki çözülmüyorsa eksik includeler var onları yüklemen gerekli.

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

Unexpected

𝒰𝓃𝑒x𝓅𝑒𝒸𝓉𝑒𝒹#6287 Discord üzerinden ekle beni.

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

squarepants

EVF adlı kütüphane ekli veya tanımlı değil , aşağıdaki adresten bunu indirebilir ve oyun moduna tanımlayabilirsin :
https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=611142

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.