GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ackslimit değeri kaç olmalıdır

Başlatan Elemansix, 11 Mayıs 2020, 08:20:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elemansix

Merhaba,
Modda ackslimit değerini eklemeliyim mi eklemezsem otomatik kendisi kaç olarak oluyor?

Maxwell

Bende 3000 olarak gözüküyor ancak bazen sorun çıkartıyor. Onu server.cfg'ye 5000 olarak ekledim.

Elemansix

Alıntı yapılan: Maxwell - 11 Mayıs 2020, 20:21:21
Bende 3000 olarak gözüküyor ancak bazen sorun çıkartıyor. Onu server.cfg'ye 5000 olarak ekledim.
Bende şuan 9 bin acaba fazla olunca ne gibi sorun çıkartır?

berkealp55

Burada anlatılana göre ackslimit, kullanıcının sunucuya saniyede gönderebileceği maksimum paket sayısıdır. Bu değeri sunucu moduna göre ayarlamak lazımdır yani optimize etmek lazımdır. Çünkü bu değer düşük olursa ve mod saniyede daha fazla veri almak isterse limit aşılır ve hatalarla karşılaşırsınız.

Bu değer çok yüksek olursa, kullanıcıların gönderebileceği fake paketler yüzünden veya sunucu sisteminin limitleri yüzünden lag oluşabilir. Sunucu ortalama kaç kişi çekiyorsa ona göre bir acks ayarı belirlemen daha yararlı olur.

Computer Engineer at CSI International

Elemansix

Alıntı yapılan: berkealp55 - 12 Mayıs 2020, 01:16:09

Burada anlatılana göre ackslimit, kullanıcının sunucuya saniyede gönderebileceği maksimum paket sayısıdır. Bu değeri sunucu moduna göre ayarlamak lazımdır yani optimize etmek lazımdır. Çünkü bu değer düşük olursa ve mod saniyede daha fazla veri almak isterse limit aşılır ve hatalarla karşılaşırsınız.

Bu değer çok yüksek olursa, kullanıcıların gönderebileceği fake paketler yüzünden veya sunucu sisteminin limitleri yüzünden lag oluşabilir. Sunucu ortalama kaç kişi çekiyorsa ona göre bir acks ayarı belirlemen daha yararlı olur.
Peki ackslimit diye bir kod koymassak kendisi kaç olarak belirleniyor çünkü bazı modlarla olmuyor

berkealp55

Varsayılan değeri 2000 ya da 3000 olması lazım öyle biliyorum.

Computer Engineer at CSI International

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.