GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Databaseyi nasıl SQL yaparım

Başlatan xhellfire23, 25 Eylül 2020, 00:31:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xhellfire23

Merhabalar dostlar eğlencesine kodlamaya çalıştığım bir freeroam server için "LAdmin 5.0" indirdim ama user lar database olarak geliyor ve oyunun içine girdiğimde şifreler vs. güncellenmiyor ve düşündüm ki sql olması lazım herhalde bunu nasıl sql'e çevirip moduma entegre edebilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler  :kalp:

(ayriyeten önerebileceğiniz bir admin sistemi varsa önerilerinizi bekliyorum tekrardan teşekkür ederim)

flareoNNN

LAdmin 5.0 varsayılan kayıt sistemi olarak SQLite kullanır. İnternet üzerinde çok sayıda SQLite to MySQL converter bulunuyor. Bu araçlar sayesinde dönüştürme yapmayı deneyebilirsiniz. Bkz: Convert SQLite to MySQL online Ek olarak dönüştürmeyi yaptıktan sonra sunucunuza MySQL plugin kurmalı ve oyun modunuza kayıt, giriş vb. kontrol ve işlemleri kodlamalısınız.
Son düzenlenme: 25 Eylül 2020, 16:55:14 flareoNNN

NexoR

Tam anlamadım ama phpmyadmin den dışa aktarma yaparak sql dosyası elde edebilirsin.

flareoNNN

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.
K/A