GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ev Interior Değiştirme

Başlatan Cengo, 04 Mayıs 2019, 09:11:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengo

Arkadaşlar merhaba,ben sunucumdak ev interiorlarını değiştirmek istiyorum fakat nerden olduğunu bulamadım.Modum Reece V2 arkadaşlar , yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

RaideNN

Evin Leveli yükseldikçe interior değişior diye hatırlıyorum istiosan bir kontrol et.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

TC9

2017-2020

J0K3R

Alıntı yapılan: TC9 - 04 Mayıs 2019, 12:33:15

burada interior idleri mevcut bakabilirsin

https://wiki.sa-mp.com/wiki/InteriorIDs
Alıntı yapılan: RaideNN - 04 Mayıs 2019, 12:21:03

Evin Leveli yükseldikçe interior değişior diye hatırlıyorum istiosan bir kontrol et.

Ek olarak /goto interior olması lazım interior list karşına çıkar.

Eamon

Dinamik olarak degistirmek icin örnek veriyorum "/edithouse evid interior" gibi bir komut olmasi lazimdir. Örnek veriyorum evin interiorunu yapmak istedigin yere gidersin ve /edithouse id interior yazarsin, evin interioru degisir.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Flash2024

Öncelikle bir goto pos Komutu Oluşturabilirsin. Ondan sonra Değiştirmek istediğin interiora Işınlanıp. /save Yazıp Gta San Andreas user Files klasörüne gelen savedposition Dosyasının Kodunun Son 4 Koordinatı Pawnda CTRL +F olarak Aratıp. Ordan Koordinatları Değiştirebilirsin. Tabiki Değiştirmek istediğin İnterioruda OnGameModeİnit altına map gibi eklemek kaidesiyle :)

Enkei

Alıntı
Açılan taleplerin son iletisi 1 haftayı geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.

Kilit.