GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İnterior Nasıl Ekleyebilirim

Başlatan Zeynel, 14 Şubat 2020, 08:48:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Arkadaşlar Anadolu Moduna Nasıl ev için interior eklerim

Avrupa HP Hırsız Polis

Tektabanca

Örneğin 1. Seviye evin içinde giriş yerinde save al onu pawn da arat oradan kendi interiorununkilerle değiştir ben öyle yapmıştım eklemek istiyorsanız nasıl eklendiyse incele kolayca anlarsın zaten çok basit mantığı var.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Zeynel

Alıntı yapılan: Tektabanca - 14 Şubat 2020, 09:39:58
Örneğin 1. Seviye evin içinde giriş yerinde save al onu pawn da arat oradan kendi interiorununkilerle değiştir ben öyle yapmıştım eklemek istiyorsanız nasıl eklendiyse incele kolayca anlarsın zaten çok basit mantığı var.

Öncellikle yorumun için teşekkürler ben internetten bulduğum interior ekledim fakat oraya nasıl gidicem bilyorum

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

squarepants

https://weedarr.wikidot.com/interior
Burada belirli interior ID numaraları ve koordinatları verilmiş durumda. Bu bilgilere istinaden aşağıdaki örnekte olduğu gibi herhangi bir Interior'a gidebilirsin.

CMD:intgit(playerid)
{
  SetPlayerInterior(playerid,17); //interior id 17 olarak tanımlandı
  SetPlayerPos(playerid,-25.884498,-185.868988,1003.546875); // Interior'a ait X,Y,Z koordinat
  noktaları
  return 1;
}
Son düzenlenme: 14 Şubat 2020, 16:32:01 ThePosition

Zeynel

Alıntı yapılan: ThePosition - 14 Şubat 2020, 15:53:06
https://weedarr.wikidot.com/interior
Burada belirli interior ID numaraları ve koordinatları verilmiş durumda. Bu bilgilere istinaden aşağıdaki örnekte olduğu gibi herhangi bir Interior'a gidebilirsin.

CMD:intgit(playerid)
{
  SetPlayerInterior(playerid,17); //interior id 17 olarak tanımlandı
  SetPlayerPos(playerid,-25.884498,-185.868988,1003.546875); // Interior'a ait X,Y,Z koordinat
  noktaları
  return 1;
}

Kendi yaptığıma nasıl gidicem

Avrupa HP Hırsız Polis

squarepants

Eğer kendin herhangi bir MAP EDITOR kullanarak bir interior oluşturduysan bunu senin bilmen gerekiyor , öyle değil mi ?. Koordinat bilgisi olmadan gidebilmen imkansız. Yapmış olduğun haritaya ait obje parametrelerini buraya atabilir misin ?
Son düzenlenme: 14 Şubat 2020, 17:11:13 ThePosition

Zeynel

Alıntı yapılan: ThePosition - 14 Şubat 2020, 17:04:40
Eğer kendin herhangi bir MAP EDITOR kullanarak bir interior oluşturduysan bunu senin bilmen gerekiyor , öyle değil mi ?. Koordinat bilgisi olmadan gidebilmen imkansız. Yapmış olduğun haritaya ait obje parametrelerini buraya atabilir misin ?
Kodları İnternetten Aldın

Avrupa HP Hırsız Polis

psirograpth

Obje kodlarından herhangi birisinin xyz koordinatlarına bir komut yardımı ile ışınlan, interior olarak ayarlamak istediğin konuma ulaşırsın diye tahmin ediyorum. Sonrasında giriş olarak ayarlamak istediğin yeri ayarlarsın.

#letsbemagian

Zeynel

Alıntı yapılan: psirograpth - 17 Şubat 2020, 03:40:46
Obje kodlarından herhangi birisinin xyz koordinatlarına bir komut yardımı ile ışınlan, interior olarak ayarlamak istediğin konuma ulaşırsın diye tahmin ediyorum. Sonrasında giriş olarak ayarlamak istediğin yeri ayarlarsın.

Tamam çözüldü eyw

Avrupa HP Hırsız Polis

Cruza

Sorun çözüldüğüne göre kilit, arşiv.

since 2008
graphic designer & front-end web developer