GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 05:50:28

label

Başlatan Rodeiun, 25 Mayıs 2020, 18:01:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

PAWN Kodu: Seç
if (AracInfo[id][aracExists] && AracInfo[id][aracKira] > 0)
{
// BURAYAAA
    if (AracInfo[id][aracKiralayan] == -1)
    {
        MesajGonder(playerid, "Bu araç kiralıktır, 1 saatliğine kiralamak için %s ödemelisiniz. {FF0000}(/arackirala)",FormatNumber(AracInfo[id][aracKira]));
    }
    else
    {
        BilgiMesajGonder(playerid, "Bu araç %s tarafından kiralanmış. %d dakika sonra kira bitecek.", SQLName(AracInfo[id][aracKiralayan],0),AracInfo[id][aracKiraZaman]);
    }
}

Arkadaşlar, gördüğünüz üzere burdaki satırlarda araç kiralıksa şunları şunları yap eğer kiralayan yoksa şunu şunu yap gibisinden komutlar var // BURAYAAA yazdığım yere aracın içinde bulunacak herkese gözükecek "Kiralık Araç" yazısı yazmasını istiyorum. Label sistemi konusunda bilgim olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum değerli GtaMulti.com ailesi.

Rodeiun

PAWN Kodu: Seç

format(str,sizeof(str), "{2ECC71}Kiralık Araç\n{2ECC71}",FormatNumber(AracInfo[id][aracKira]), (PlayerData[playerid][pTelefon] == -1) ? (0) : (PlayerData[playerid][pTelefon]));
    AracInfo[id][aracLabel] = CreateDynamic3DTextLabel(str,-1, 0.0, -2.5, 0.4,30.0,INVALID_PLAYER_ID,AracInfo[id][aracVehicle], 1);

Arkadaşlar, sorunu kendim çözdüm. Yapamayanlar, isteyenler için yukarıda kodlarını bıraktım(Kodlar victim uyarlıdır.)