GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Nisan 2026, 08:04:46

MAP Sorunu

Başlatan DarkWolf1907, 25 Mart 2020, 00:57:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkWolf1907

Selamın Aleyüm,
Arkadaşlar forumdan bir map indirdim. ve gamemode a ongamemodeınit publicine kodları yapıştırdım 1 adet warning uyarısı geldi. aldırış etmedim modumda çalıştı zaten sonra bir map daha indirdim ve onu da ekledim fakat sorun şu bu defa warning sayısı 501 adet oldu verilen hata ise şu

PAWN Kodu: Seç
warning 219: local variable "playerid" shadows a variable at a preceding level
bunu veriyor. bir diğer sorum ise forumdan bugün yaklaşık 7 8 adet map indirdim ve her biri için filterscripts oluşturdum. compile ettim hata yok bişey yok server.cfg e de yazıyorum filterscripts kısmına ama sunucuda mapları göremiyorum.

lütfen bu 2 soruma bi yardımcı olun birini bilemeseniz bile diğerine bakın lütfen

viathegod32

Yanlış entegre etmişsin, RemoveBuildings kısımları onplayerconnect kısmına createobject veya createdynamic object kısımları ongamemodeinit kısmına eklenmeli.

developer & producer

DarkWolf1907

Alıntı yapılan: via - 25 Mart 2020, 03:37:09
Yanlış entegre etmişsin, RemoveBuildings kısımları onplayerconnect kısmına createobject veya createdynamic object kısımları ongamemodeinit kısmına eklenmeli.
Hocam bir filterscriptsi dediğiniz gibi yaptım bu sefer sunucuya girdiğimde ise harita yoktu. Yani bu forumdan A-101 haritası paylaşılmış kodlarını kopyaladım remove buildleri onplayer connect publicine atadım. create objectleri ise ongamemodeınit publicine atadım. server cfg e yazdım sonra samp-server.exe yi çalıştırdım ve orada göründü filterscripts yüklendi şeklinde ama sunucuya girdiğimde supa save komple kaybolmuş olarak buldum ne yapabilirim bunun için

Murat Budak

Discordan ulaş yardım ederim.

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34