GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Obje limit ayarı

Başlatan phoenix, 01 Aralık 2017, 00:28:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

phoenix

Selamun aleyküm arkadaşlar. Test sunucuma yaptığım.mapleri atınca 300 objeden sonrasını göstermiyor. Tüm map gözükecek şekilde bana kod yazabilecek olan var mı acaba? Sanırım limit ayarı ile alakalı.

Kripteks

Modun başlarında;

#undef MAX_OBJECT
#define MAX_OBJECT 300

tarzında bir kod bloğu olabilir. Eğer bu kodlar varsa ikisini de kaldırırsan obje limiti varsayılan değere dönecektir.
Son düzenlenme: 01 Aralık 2017, 00:48:01 ThaLasso

phoenix

O kodlar yok kardeşim.
Şöyle diyeyim;maplerimi aşağı yukarı 750-1000 obje olarak yapıyorum. Çoğu objeler textureli. Bunları teste atınca tüm objeler gözükmüyor. Mapte dolaşıyorum yakınlaştıkça kayboluyor.yani hangi noktaya gidersem gideyim tüm mapi komple göremiyorum. Texture studiodan mapi 600 metreden gözükecek şekilde ayarlıyorum. Uzaktan bakınca sorunsuz gibi gözüksede  yakınlaşınca objeler kayboluyor.

pag

Alıntı yapılan: phoenix - 01 Aralık 2017, 07:42:35

O kodlar yok kardeşim.
Şöyle diyeyim;maplerimi aşağı yukarı 750-1000 obje olarak yapıyorum. Çoğu objeler textureli. Bunları teste atınca tüm objeler gözükmüyor. Mapte dolaşıyorum yakınlaştıkça kayboluyor.yani hangi noktaya gidersem gideyim tüm mapi komple göremiyorum. Texture studiodan mapi 600 metreden gözükecek şekilde ayarlıyorum. Uzaktan bakınca sorunsuz gibi gözüksede  yakınlaşınca objeler kayboluyor.

Streamer pluginini guncellemeyi dene.

_Code

Streamer pluginini kullan.
Çok kullanışlı bir plugindir.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777