GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Oyunda Değil hatası.

Başlatan Goddew, 21 Nisan 2020, 15:36:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Selam arkadaşlar, oyunda adam fakat idsi 8 diyelim "/ban 8" yazıyorum böyle birisi yok diyor. Komut falan istemeyin komutla alakası yok hiç bir komut işlemiyor ama diğer idlere işliyor, bi kaç idde böyle sapkınlık oluyor nasıl çözülebilir neler güncellemek gerekir?

Almera

Aynı sorun bende de mevcut hiç bir türlü bulmadım. SSCANF'ı bi güncelle bakalım belki olur. Ben denedim olmadı. Bir de lütfen çözersen bana da söylesene. Aynı şekilde bende çözersem sana bildiririm :)

Vanity

Goddew

Anadolu olmalı bilgim yok zesty'di galiba.

Wisdom

kodu atmazsan yardımcı olamayız ama

Almera

knka kodluk bi durum yok ortada bütün komutlarda yapıyor bunu. Oyuncu oyunda olmasına rağmen, Oyunda değil hatası veriyor. Ama aynı komutu farklı bi kişi üzerinde uygulayınca komut çalışıyor.

Goddew

Alıntı yapılan: Wisdom - 21 Nisan 2020, 16:24:19

Okumakta zorluk çekiyorsunuz topluca herhalde aga yapmayın ya AKLSGJAKLGJASKLG.

viathegod32

Kodun üzerindeki herhangi bir fonksiyondan dolayı sağlanıyor olabilir, oyunda değil hatasının olduğu satırdaki kodları at oradan fonksiyonu inceleyip bulalım, örneğin IsPlayerConnected fonksiyonu dışında bir şeye yönlendirilmiş olup, giriş gibi durumları da kontrol ettiriyor olması olağan.

Komutu veya sana hatayı gönderen mesajın bulunduğu satırı yolla yardımcı olalım.

Alıntı yapılan: Rotex - 21 Nisan 2020, 17:24:15
Alıntı yapılan: Wisdom - 21 Nisan 2020, 16:24:19

Okumakta zorluk çekiyorsunuz topluca herhalde aga yapmayın ya AKLSGJAKLGJASKLG.

İnsanlara böyle aşağılayıcı sözler söyleyeceğine açık bir kapı bırakmalısın ki yardım edebilsinler.

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sadece kullandığınız moda özgü kodlarınızda yardım istiyorsanız, modunuzla alakalı olabilecek bilgileri paylaşmalısınız. Misal; Yeni bir admin komutu oluşturmak istiyorsanız, üyelerin yardımcı olabilmesi için scriptinizden örnek bir admin komutu paylaşın.

developer & producer

NexoR

Bunun iki sebebi olabilir.

1. Sebep:
Sunucunuz 0.3DL ve SKY plugini kullanıyorsunuzdur ve karşı oyuncu AFK durumundadır.

2. Sebep:
IsPlayerConnected fonksiyonunu değiştirmiş olup true false kısmını yanlış ayarlamış olabilirsin.

Detaylı bilgi vermem için kodlarınızı görmem lazım.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 19:17:07 NexoR

Zoxy

Eğer yardım istiyorsanız size yardım etmeye çalışan üyelere karşı saygılı olmalısınız. Konu kilit.