GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Özel ev interioru

Başlatan Noren, 20 Kasım 2019, 22:39:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Noren

Arkadaşlar texture studiodan çok süper bir yer yaptım 5 6 saat uğraştım ev felanda ekledim dışını textledim ama evin içinde özel olmasını istiyorum. nasıl özel ev interioru yaparım?
youtubeye felan baktım bulamadım. şimdiden teşekkürler.

Eamon

Selam,

Çok fazla maple uğraşmadım ama şunu söyleyebilirim. Genel olarak kendi sunucuma eklediğim interior mapleri havada veya yerin altında objelerle yapılmış interiorlardı. Örnek olarak boş bir ev içi bulup istediğin yerde havada veya yerin altında içini objelerle doldurabilirsin.
Dikkat etmen gereken şey sadece yaptığın mapin oyunculara gözükmemesidir çünkü oyuncuların havada objeleri görmesi hoş olmaz o yüzden vw'lerin farklı yapabilirsin mesela. Oyun içerisinde exterior ile interior'u zaten kapı sistemleriyle birleştirirsin.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

ReaT

Merhaba, /flymode ile yükseklere çıktıktan sonra /cobject ile bir duvar oluşturup üstüne çık ve tabanı attıktan sonra evi yapmaya başla. İnterior'lar genel anlamda yüksek yerlere yapılır. Yararlı olabilidiysem ne mutlu bana.

Noren

Alıntı yapılan: ReaT - 21 Kasım 2019, 00:36:24
Merhaba, /flymode ile yükseklere çıktıktan sonra /cobject ile bir duvar oluşturup üstüne çık ve tabanı attıktan sonra evi yapmaya başla. İnterior'lar genel anlamda yüksek yerlere yapılır. Yararlı olabilidiysem ne mutlu bana.
yani victimin ev olusturma sistemi şöyle /evolustur interior id fiyat
o dediğin binaya girmiyomu?

ReaT

Alıntı yapılan: Noren - 21 Kasım 2019, 09:38:34
Alıntı yapılan: ReaT - 21 Kasım 2019, 00:36:24
yani victimin ev olusturma sistemi şöyle /evolustur interior id fiyat
o dediğin binaya girmiyomu?
Victim modunu incelemedim ama çoğu modda yeni yaptığın eve ışınlanıp evin interioru olarak ayarlıyabilirsin.

Enkei

Alıntı
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.

K/A.