GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

ProgressBar'ın Üstüne TextDraw İle Yazı

Başlatan FrankTR, 17 Eylül 2017, 00:46:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FrankTR

Merhaba,

Saat bu konu için uygun değil evet biliyorum :) Neyse, oluşturduğum bir progressbarın üstüne textdrawla yazı yazmak istiyorum. Yapıyorum da fakat textdraw bar'ın altında kalıyor ve görünmüyor. Textdrawı göstermek için ne yapabilirim?

*İkisi de doğru düzgün çalışıyor fakat alt üst kavramını ayarlayamıyorum.

NexoR

Bunu bende yaşadım, çözümünü bulamadım. Ama Textdraw fontunu değiştirince gözüküyordu sanırsam. Weapon Config kullanıyor musun bilmiyorum ama ondan şüpheleniyorum.

Levi

Alıntı yapılan: NexoR - 17 Eylül 2017, 00:55:39

Bunu bende yaşadım, çözümünü bulamadım. Ama Textdraw fontunu değiştirince gözüküyordu sanırsam. Weapon Config kullanıyor musun bilmiyorum ama ondan şüpheleniyorum.

Aslinda dogru dusunuyorsun weapon-config zaten progress bar kullaniyor can ve zirh icin fakat baska bir progress bar da boyle bir sorun olmamasi lazim

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

NexoR

Alıntı yapılan: Levi - 17 Eylül 2017, 00:58:06

Aslinda dogru dusunuyorsun weapon-config zaten progress bar kullaniyor can ve zirh icin fakat baska bir progress bar da boyle bir sorun olmamasi lazim

Normal progress bar ekleyip üstüne textdraw dan yazı yazdığım halde gene gözükmüyordu  :sigara:

Backup

Weapon config textdraw kullanıyor progress bar değil. Aklıma gelen tek çözüm Textdrawı Progressbardan önce yaratmak.

Levi

Alıntı yapılan: NexoR - 17 Eylül 2017, 01:02:10

Alıntı yapılan: Levi - 17 Eylül 2017, 00:58:06

Normal progress bar ekleyip üstüne textdraw dan yazı yazdığım halde gene gözükmüyordu  :sigara:

Elbet bir oluru vardir diye dusunuyorum. Cunku weapon-config kullanilan bir sunuvu da ayni zaman progress bar da vardi ve ustune texdraw ile yazi yazilmisti. Bir sorun da yoktu.

Alıntı yapılan: _Backup - 17 Eylül 2017, 01:32:38

Weapon config textdraw kullanıyor progress bar değil. Aklıma gelen tek çözüm Textdrawı Progressbardan önce yaratmak.

Ben progress bar kullaniyor diye biliyordum ama duzelttigin icin tesekkurler.
Son düzenlenme: 17 Eylül 2017, 01:35:25 Levi

CaLderoN

Bu Textdraw'ın yaratılma önceliğiyle alakalı bir durum. Progress bar dediğimiz olay da Textdraw'dan oluşuyor.
Yazı Textdraw'ını yaratan kodlarını, Progress bar yaratan kodlarının üstüne almayı dene.

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

Kraus

Alıntı yapılan: CaLderoN - 17 Eylül 2017, 01:36:33

Bu Textdraw'ın yaratılma önceliğiyle alakalı bir durum. Progress bar dediğimiz olay da Textdraw'dan oluşuyor.
Yazı Textdraw'ını yaratan kodlarını, Progress bar yaratan kodlarının üstüne almayı dene.

Yaratma sırası demeyelim de, oyuncuya gösterme sırası diyelim. En geç gösterilen textdraw üstte oluyor bildiğim kadarıyla. (TextDrawShowForPlayer)
Son düzenlenme: 17 Eylül 2017, 01:55:59 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Jawié

Genellikle oluşum sırasına göre oluyor. Weapon config ile alakasız. Textdrawdan sonra yaratılmışsa textdraw altta kalır.

NexoR

Alta ve üste almayı da denedim sonuç gene aynıydı.

FrankTR

Alıntı yapılan: NexoR - 17 Eylül 2017, 10:37:37

Alta ve üste almayı da denedim sonuç gene aynıydı.

Öncelikle bu kadar yanıt vermeniz beni çok mutlu etti. Weapon config kullanmıyorum hatta açıkçası ilk kez sizden duydum. Sanırım ortak çözüm yolunuz satırlarda verilecek öncelik olduğu ancak ben onu da düşünüp ikisini de denedim. Hatta en son önce textdrawı gösterdim, progress barı gösterdim ve sonra yine textdrawı gösterdim. (Biliyorum saçma :D ) Ancak bu da fayda etmedi. Daha öncelerde hatırlıyorum bu şekilde kullanan vardı ancak progress miydi textdraw mıydı emin değilim. Yeni çözüm yolları lütfen :) Tekrar teşekkürler

Levi

Oynadığım sunucu da böyle bir şey var. Bana bir progress bar gibi geldi ama textdraw da olabilir.
Son düzenlenme: 17 Eylül 2017, 12:41:05 Levi

FrankTR

Alıntı yapılan: Levi - 17 Eylül 2017, 12:39:07

Oynadığım sunucu da böyle bir şey var. Bana bir progress bar gibi geldi ama textdraw da olabilir.

Peki progress bardan vazgeçip textdrawa geçsem, textdrawı da progress bar gibi çalıştırma şansım var mıdır? Nasıl yapabilirim?

Excision

Alıntı yapılan: FrankTR - 17 Eylül 2017, 13:00:39

Peki progress bardan vazgeçip textdrawa geçsem, textdrawı da progress bar gibi çalıştırma şansım var mıdır? Nasıl yapabilirim?
Weapon config progress bar değil _Backup'un dediği gibi.

Excision

Gta:t fakiri seni.

Exp barı progress bar ama weapon config playertextdraw bro