GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

PAWN KODLAMA

Başlatan Tommy_Rasher, 25 Mart 2022, 18:08:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tommy_Rasher

Merhabalar  ben kendimi pawn üzerinde geliştiriyorum.Acaba pawnoyu öğrenebileceğim bir video bir seri vs. gibi birşey varmı? Yani pawno dilini öğrenmek için ne yapmam lazım?
Yardımcı olursanız sevinirim. :D

ajeX

Youtube'da bulunan yabancı kaynakları inceleyebilirsin, aynı zamanda forum üzerinde birkaç örnek konu da mevcut. Yardıma ihtiyacın olduğunda da forumda konu açabilirsin.

Holmes

XpDevil Pawn Programini veyahut üst de arkadasin dedigi gibi Yabanci kaynaklari inceleyebilirsin veya sitelere gidebilirsin

bu sayede biraz bilgi edinebilirsin Pawn hakkinda.

ölümcülmemo

yazilim nedir, nasil yapilir gibi kavramlari ogrendikden sonra donup pawna bakmani tavsiye ederim. pawn ile alakali saglam kaynak yok

beratmethe

Dostum eğer "C" dili bilgin varsa bu pawnoyu çok güzel ve kolay şekilde anlarsın

Rain

Başkalarının yaptığı sistemleri incelemeni öneririm.

still alive

HasanEfe

eğer hiç bir kodlama bilmiyorsan ingilizce lazım ingilizce yes-no varsa biraz yabancı sistemleri incele zaten fonksiyonlar belli oluyor takıldığın yerde kendi test komutunu oluştur baktın yapamadın gel konu aç burda

Anestezi

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

Konu kilit+arşiv