GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunucuyu VDS'e bağlama?

Başlatan yigitt, 13 Nisan 2020, 00:54:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yigitt

VDS Satın aldım fakat sunucu nasıl VDS'e bağlanır bilmiyorum alttan anlatırsanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Wisdom

windows arama çubuğuna "uzaktan erişim" yazarak VDS'ine bağlan, daha sonra kendi bilgisayarındaki dosyaları ctrl+c yaparak VDS ekranına ctrl+v yap, sonra samp-server.exeyi başlat

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Wisdom - 13 Nisan 2020, 02:07:20
windows arama çubuğuna "uzaktan erişim" yazarak VDS'ine bağlan, daha sonra kendi bilgisayarındaki dosyaları ctrl+c yaparak VDS ekranına ctrl+v yap, sonra samp-server.exeyi başlat
MYSQL kurdurtmadın adama, nasıl açılsın sunucu? :D :D

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Wisdom

Alıntı yapılan: Creutzfeld - 13 Nisan 2020, 11:03:50
Alıntı yapılan: Wisdom - 13 Nisan 2020, 02:07:20
MYSQL kurdurtmadın adama, nasıl açılsın sunucu? :D :D
her sa:mp modu mysql ile çalışmak mı zorunda? kendi bilgisayarında nasıl kullanıyorsa öyle kullanacak. kafa vardır diye düşünüyorum

yigitt

mysql moduda var, o nasıl olacak?

Wisdom

Alıntı yapılan: yigitt - 14 Nisan 2020, 00:16:28
mysql moduda var, o nasıl olacak?
vdsine xampp kuracak ve veritabanını oraya aktaracaksın. daha sonra oyun modu içerisinden veritabanı bilgilerini ayarlayıp f5e basacak, sonra samp sunucunu başlatacaksın

Rouge

Halletmedimmi ben bu sorunu Discorddan sen değilmisin ?

HeLL.FuRRy

Alıntı yapılan: Rouge. - 17 Nisan 2020, 17:02:40
Alıntı yapılan: Rouge. - 17 Nisan 2020, 17:02:40
o benim yanlışın var

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.