GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 19:53:19

Süreli Ban

Başlatan Elemansix, 16 Mayıs 2020, 02:52:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elemansix

Merhaba
Süreli ban sisteminde oyuncuyu banlıyorum ama ip ban yemiyor gidip başka hesap ile tekrar girebiliyor yani you are banned mesajı gelmiyor.

BanEx(ID, "Ban"); ve Ban(ID); kodlarını denedim ama olmadı acaba bunu etkileyen ne olabilir

Hata

Alıntı yapılan: Elemansix - 16 Mayıs 2020, 02:52:05
Merhaba
Süreli ban sisteminde oyuncuyu banlıyorum ama ip ban yemiyor gidip başka hesap ile tekrar girebiliyor yani you are banned mesajı gelmiyor.

BanEx(ID, "Ban"); ve Ban(ID); kodlarını denedim ama olmadı acaba bunu etkileyen ne olabilir
ıp ban yese bile modem resler başka hesap girer salla sen en iyisi direk serial ban sistemi ekle

Elemansix

Ben zaten modem res atıp girsin istiyorum

Hata

Bunu victim modundan aldım kendi moduna göre uyarlayıp kullanabilirsin
CMD:ban(playerid, params[])
{
 new id, gun, sebep[50];
    if (PlayerData[playerid][pAdmin] < 1) return HataMesajGonder(playerid, "Bu komutu kullanmak için yetkiniz yok !");
    if (sscanf(params, "uis[50]", id, gun, sebep)) return BilgiMesajGonder(playerid, "/ban [ID/Isim] [Gün (0 yazarsanız sınırsız yasaklanır)] [Sebep]");
    if (!OyundaDegil(id)) return HataMesajGonder(playerid, "Oyuncu giriş yapmamış.");
    if (id == playerid) return HataMesajGonder(playerid, "Kendinizi yasaklayamazsınız.");
    if (PlayerData[id][pAdmin] > PlayerData[playerid][pAdmin]) return HataMesajGonder(playerid, "Belirtilen oyuncu sizden yüksek yetkiye sahiptir.");

new pip[20];
    GetPlayerIp(id, pip, sizeof(pip));
    new sure[10];
    if (gun == 0) sure = "Sınırsız";
    else format(sure, sizeof(sure), "%d gün", gun);
    Dialog_Show(id, Banli, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Yasaklandınız!", "Hesabınız bu sunucudan yasaklanmıştır. Detaylar;\n\nKarakter Adı: %s\nSebep: %s\nYasaklayan: %s\nSüre: %s\nF8 tuşuna basın ve bir ekran görüntüsü alın, bu ekran görüntüsü ile forumumuzdan yasaklanmanıza itiraz edebilirsiniz.", "Kapat", "", Player_GetName(id), sebep, PlayerData[playerid][pAdminName], sure);
    new query[350];
    format(query, sizeof(query), "INSERT INTO `oocsicil` (`ID`, `Tarih`, `Sebep`, `Uygulayan`, `Tur`) VALUES('%d', '%s', '%s', '%s', '2')",  PlayerData[id][pID], ReturnDate(), sebep, PlayerData[playerid][pAdminName]);
    mysql_tquery(g_SQL, query);
    foreach (new i:Player) if (PlayerData[i][pAyarlar][3] == 0 || i == id)
    {
    if (gun == 0) SendClientMessageEx(i, COLOR_LIGHTRED, "(%s) - (( %s adlı oyuncu %s tarafından %s sebebiyle sunucudan sınırsız yasaklandı. ))", ReturnDate(), ReturnName(id, 0),  PlayerData[playerid][pAdminName], sebep);
    else SendClientMessageEx(i, COLOR_LIGHTRED, "(%s) - (( %s adlı oyuncu %s tarafından %s sebebiyle sunucudan %d gün yasaklandı. ))", ReturnDate(), ReturnName(id, 0),  PlayerData[playerid][pAdminName], sebep, gun);
    }
    Log_Write("logs/ban_log.txt", "[%s] %s,  %s tarafindan %d gun yasaklandi. sebep: %s.", ReturnDate(), ReturnName(id, 0), PlayerData[playerid][pAdminName], gun, sebep);
    new suree;
    if (gun < 1) suree = 0;
    else suree = gettime()+gun*86400;
    AddBan(pip, Player_GetName(id), "", PlayerData[playerid][pAdminName], suree, sebep);
    Kick(id);
 return 1;
}

Kjen

Alıntı yapılan: Hata - 16 Mayıs 2020, 02:56:55
Merhaba

ıp ban yese bile modem resler başka hesap girer salla sen en iyisi direk serial ban sistemi ekle
Serial banmı? :D client olmadan serial ban yapman imkansız.

Hata

Alıntı yapılan: Kjen - 18 Mayıs 2020, 13:53:18
Merhaba

Değil eski modumda serial ban vardı gayet iyi çalışıyordu modeme res atmayı denedik açılmadı serial değiştirmeyi denedik yine açılmadı çok güzel sistem.

EmirKarapelit

Alıntı yapılan: Hata - 18 Mayıs 2020, 19:26:52
Merhaba

Değil eski modumda serial ban vardı gayet iyi çalışıyordu modeme res atmayı denedik açılmadı serial değiştirmeyi denedik yine açılmadı çok güzel sistem.

Serial ban atman biraz zor ama,

timer ban system forum samp bulunmakta.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=169309

Backup

GetTickCount veya gettime fonksiyonları ile basit bir şekilde yapabilirsin. Bir saniye 1000 ms, bir gün 86400 saniyedir :)
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2020, 13:06:23 Coiner

Moonquad

Alıntı yapılan: Hata - 18 Mayıs 2020, 19:26:52
Merhaba

Serial ban dediğin şeyi kullanabilmesi için her oyuncunun network serialini alması lazım ve clienti olmayan modlarda böyle bir durum söz konusu olamaz. Serial ban kaldırmakta çok kolaydır. Serial ban bazı yerlerde cban diyede geçmektedir.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Radless

@Hata https://wiki.sa-mp.com/wiki/Gpci eğer dediğin bu ise wiki sayfasında mevcut bir bilgilendirme var "GPCI Her oyuncu için benzersiz değildir." çok sıkıntı çıkarır.

"Life's too short to hold grudges."

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.