GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

vds üzerinden sunucu açma

Başlatan Rodeiun, 31 Mayıs 2020, 01:07:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

arkadaşlar sistem filan yaparsam denerim diye vs. kullanmak amaçlı azure beleş vds lerinden yararlandım mod yapımı bitesiye kadar kullanıcam mod bittikten sonra gidip siberdc den vds alıp modunu filan kurup yapıcam herneyse azurede xampp indirdim sql bağlantısı filan tamam sunucu sorunsuz açılıyor sunucu ip sini panelden kopyaladım ancak samp sunucu ekle kısmında eklediğimde sunucu çıkmıyor help
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2020, 20:17:38 Enkei

Radless

Port ile alakalı bir sorun galiba

"Life's too short to hold grudges."

Rodeiun

Alıntı yapılan: Radless - 31 Mayıs 2020, 01:11:31
Port ile alakalı bir sorun galiba

galiba ama ilk kez azure kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Hata

Rodeiun

Rodeiun

Hata

TCP ve UDP ikisinide yapman lazım eğer bu ikisini yapıp VDSin içinden port açtıysan olur

Rodeiun

Alıntı yapılan: Hata - 31 Mayıs 2020, 01:22:47
TCP ve UDP ikisinide yapman lazım eğer bu ikisini yapıp VDSin içinden port açtıysan olur

VDS içinden port nasıl açılacak? Bu konuda bilgim yok malesef :hm:

Rodeiun

Biraz internet üzerinden araştırıcam, kesin sonuç elde edersem yazarım, iyi günler.

Rodeiun

Birtürlü yapamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

jyonsae

Rodeiun

Adamlar diyecek "zaten 7777 üzerinden port açılmış "Any" olaraktan daha ne?" beni ruh hastası edecekler. Zaten birtane port var gerçekten neden birdaha açmam gerekiyor anlayamadım.

Hata

any olarak değil UDP ve TCP olarak aç isimleri farklı olsun ikisininde VDS içinden şöyle port açacaksın https://www.youtube.com/watch?v=KeAPh_AppM4 burdada TCP ve UDP olarak 2 tane açacaksın

RaveGaming

Güvenlik duvarını kapat öyle açmayı dene.

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

Rodeiun

Alıntı yapılan: Hata - 31 Mayıs 2020, 01:50:52
any olarak değil UDP ve TCP olarak aç isimleri farklı olsun ikisininde VDS içinden şöyle port açacaksın https://www.youtube.com/watch?v=KeAPh_AppM4 burdada TCP ve UDP olarak 2 tane açacaksın

Hata, adamsın teşekkür ederim. Diğer tüm herkese teşekkürlerimi sunarım. Sunucuyu başarıyla açtım <3