GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 19:52:20

victim mod

Başlatan Johner, 09 Haziran 2020, 16:03:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Johner

elinde victim tabanlı veya editli victim modu olan var mı?
hazır .sql'si olursa çok sevinirim. pawna başlamayı düşünüyorum ve üzerinden öğreneceğim.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Cherry

Victim modunun kendi içerisinde var zaten, ayrıca Victim tabanlı Rain Roleplay modu paylaşıldı, o moduda kullanabilirsin.

Johner

Alıntı yapılan: Cherry - 09 Haziran 2020, 16:07:26
Victim modunun kendi içerisinde var zaten, ayrıca Victim tabanlı Rain Roleplay modu paylaşıldı, o moduda kullanabilirsin.
rain çok buglu hocam be orijinal victim bile daha temiz ondan
Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 18:38:27 Coiner

Cherry

Mod Galerisinde paylaşılan çoğu modda bug var zaten hemen hemen. PAWN'a başlamayı düşünüyorsan fonksiyonların kullanımlarına bak. Kayıt/Giriş sistemi ile başla bence. Yavaş yavaş kendi oyun modunu kodlamış olursun.

Johner

Alıntı yapılan: Cherry - 09 Haziran 2020, 16:22:45
Mod Galerisinde paylaşılan çoğu modda bug var zaten hemen hemen. PAWN'a başlamayı düşünüyorsan fonksiyonların kullanımlarına bak. Kayıt/Giriş sistemi ile başla bence. Yavaş yavaş kendi oyun modunu kodlamış olursun.
0'dan başlamak mı hazır bir moddan öğrenmek mi kararsızım.

Cherry

Alıntı yapılan: Johner - 09 Haziran 2020, 16:24:49
Alıntı yapılan: Cherry - 09 Haziran 2020, 16:22:45
0'dan başlamak mı hazır bir moddan öğrenmek mi kararsızım.
Hazır modu geliştirmek, onun açıklarını/buglarını kapatmak bana göre boş vakit kaybından başka bir şey değil. Fonksiyon kullanımlarını öğrenip yavaş yavaş kendi modunu kodlaman daha iyi.