GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
10 Mayıs 2026, 15:03:53

Aka Sorun

Başlatan _DecaT, 21 Kasım 2017, 12:11:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_DecaT

C:\Users\OZAN\Contacts\Desktop\Furio\gamemodes\Server.pwn(2) : fatal error 100: cannot read from file: "aka"

arkadaşlar f5 tıklıyorum böle diyor sorun ne?

_DecaT

ss :

@Backup_

@Execision

trabzon

"aka" adına include mevcut değil.

pag

aka.inc dosyasının eksik olduğunu belirtiyor,böyle bir şeyi ilkkez görüyorum.

Jarveus

Gereksiz bir durum değer girip kodlanmamış , bir arat yinede aka diye çıkarsa bir şeyler atarsın.

Controbryget

Pawno/İnclude dizininin içerisinde "Aka" adında bir include dosyasının olup olmadığını doğrulayın, belirttiğinize dair herhangi bir cümle ilede karşılaşmadım, includeyi modunuza tanıtmışsınız onda herhangi bir sıkıntı yok, dosya yolunuzu kontrol edin, bazen dosyanın bir klasör içerisinde yer almasından dolayı yanlış tanıtım yaptığınızdanda bu hatayı alırsınız her iki durum için örnek verirsem;

Ör -1-: Pawno/İnclude dizininin içerisinde "aka.inc" adında bir dosyanın bulunmaması/varolmamasına bağlı böyle bir hata ile karşılaşabilir yada;

Ör -2-: Pawno/İnclude/Test "Bu dizinin içerisinde yer alan klasörün adına göre değişiklik gösterir" ilgili dizinin içerisinde bulunan "aka.inc"'sinin moda <test/aka> şeklinde tanıtımı sağlanması gerekirken dizinin hatalı/eksik girişine bağlı olarakta bu hatayı alabilirsiniz.Öncelikle bu 2 durumu göz ardı etmeden kontrol edin sonrasında sorununuz devam edecek olursa konu altına ileti bırakmanız yeterli umarım faydalı olur.
Son düzenlenme: 25 Kasım 2017, 10:24:34 Controbryget