GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Satılık değil proje kaldığı yerden devam edecek..

Başlatan Belkide Gameover, 26 Mart 2021, 22:22:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Yanlış anlama dostum, ancak senden kimse ciklet almaz. Platform uzerinde hem kendini paraladın, hemde insanları ger*zekalı yerine koyarak   iş yapmaya kalkışıyor, aylak aylak davranışlarda bulunuyorsun. Hani dedin ya en iyi yer Fivem ve Rage oraya giderek 12 yaşındaki Çukur izleyen mafya babaları ile gül gülistan geçinirsin. Davranışların hal ve hareketlerin çok kıl ve itici birisin. Ailenden aldığın paraları burada yolman, harcaman bana vicdan azabından başka bir şey yapmıyor. Bir işin elinden tut kimse sana ekmek yedirmez, ailene destek ol.
Son düzenlenme: 27 Mart 2021, 16:52:11 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

Alıntı yapılan: xLoss - 27 Mart 2021, 16:01:13
Mod 300TL edecek bir mod değil bana kalırsa, ayrıca forumda biraz gezerseniz neden bu modu bu arkadaştan satın almamanız gerektiğini anlayabilirsiniz.

En az 800TL değeri var, hiçbir sunucuda olmayan aistemler mevcut.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Zellda

SAMP öleli çok oldu millet 300 liraya gta san andreasın aynısını yaptırıyor :D Bırakın bu işleri zamanınıza yazık 18 yıllık oyun için değmez

Alien

Alıntı yapılan: _Code - 27 Mart 2021, 17:08:34
Mod 300TL edecek bir mod değil bana kalırsa, ayrıca forumda biraz gezerseniz neden bu modu bu arkadaştan satın almamanız gerektiğini anlayabilirsiniz.

İsterseniz hiç kimsenin yapamayacağı sistemler kodlayın ne fark ederki? SAMP'ta roleplay dışında server açılmıyor çünkü tutmuyor.

Alperen18

O yüzden buglarla dolu değil mi :)

Efsun

Alıntı yapılan: xLoss - 27 Mart 2021, 18:29:52

İsterseniz hiç kimsenin yapamayacağı sistemler kodlayın ne fark ederki? SAMP'ta roleplay dışında server açılmıyor çünkü tutmuyor.
Yani o gün herkesten fiyat alıyorduk ve o modun aynısını glorfin adlı arkadaşımız 1.5 milyar demişti

_Code

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 27 Mart 2021, 20:14:44

Kaç tane bugunu gördün?
Son düzenlenme: 27 Mart 2021, 21:31:08 _Code

Alperen18

Alıntı yapılan: _Code - 27 Mart 2021, 21:25:02

Kaç tane bugunu gördün?
En az 5 tane bug saydım ciddi buglar.

Juatakax

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Mart 2021, 16:50:39
Yanlış anlama dostum, ancak senden kimse ciklet almaz. Platform uzerinde hem kendini paraladın, hemde insanları ger*zekalı yerine koyarak   iş yapmaya kalkışıyor, aylak aylak davranışlarda bulunuyorsun. Hani dedin ya en iyi yer Fivem ve Rage oraya giderek 12 yaşındaki Çukur izleyen mafya babaları ile gül gülistan geçinirsin. Davranışların hal ve hareketlerin çok kıl ve itici birisin. Ailenden aldığın paraları burada yolman, harcaman bana vicdan azabından başka bir şey yapmıyor. Bir işin elinden tut kimse sana ekmek yedirmez, ailene destek ol.

Kişi için söylediklerin çok doğru dostum ama maalesef sen bu tanıma daha çok benziyorsun. Keşke kendini de bu doğrultuda düzeltsen. Sana yapılan eleştirilere çirkefçe davranıp buralarda insanları bu şekilde aşağılaman hoş değildi ayrıca.

_Code

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 27 Mart 2021, 23:04:50

Kaç tane bugunu gördün?

Merak ettim nedir?

Belkide Gameover

Alıcak kişiye discord sunucuyla beraber vereceğim.

80-90 kişi aktif oluyor ortalama günlük discord'da..

Toplam üye sayısı 170.

bloodsucker

worpex

Hayırlı satışlar, 50 TL kar için modu satman hoşuma gitti.

Amper

Bu platforma 2013 senesinde girdim ve o dönemden beri platforma katkısı olacak tüm forum veya oyun sunucularını takip ettim. Bu toplulukları oluşturan insanlarla da çoğu zaman birebir görüştüm. Forum içerisinde çok fazla yorum atmasam bile fazlasıyla takip ediyorum ve son dönemde çeşitli yeni kullanıcıların sunuculara veya sunucu sahiplerine sürekli olarak saldırdığını görüyorum. Gerçekten bu platforma ne zaman giriş yaptınız? Kendi kendinize "ben bu platformu nasıl tanıdım ya?" diye sorabilir misiniz?

basit bir cevap vereyim; youtube üzerinde gördüğünüz videolardan tanıdınız, bu insanların açtıkları sunucuların reklamlarından tanıdınız veya bir arkadaşınız önerdi(sonuç olarak arkadaşınız bu alternatiflerden birinden öğrendi ve ucu size kadar dokundu).

@_Code 'nin projesini eleştirme kapasitesine sahip olan insan sen değilsin. Seni tanımıyorum ve seni burada küçük düşürmek istemiyorum fakat gerçekten sen değilsin. Lütfen bu yorumumu kişisel olarak görme senin gibi durmadan sunucu sahiplerine, topluluk kurucularına karşı küçük düşürücü yorumlar yapan çok fazla kullanıcı görüyorum ve bu çok yanlış. Bir oyun modunda bug mu buldunuz? feedback verin.

_Code ile çok uzun süre çalışmadım hatta hiçbir zaman birebir bir proje içerisinde çalışmadık. Zombi sunucusunu geliştirdiği dönem benim de bir zombi sunucum vardı ve birlikte zombi yapay zekasını nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye düşünüyorduk(ikimiz de aynı konseptte bir sunucu açıyoruz ve kullanıcı deneyimini arttırıp platformu daha fazla insana tanıtmak adına uğraşıyoruz demek istediğim şey; tam olarak katkıda bulunmak istiyorsanız yapmanız gereken şey budur).

Bu yorumumu sadece _Code adına yazmıyorum. Çeşitli hırsız polis veya roleplay sunucu sahipleri adına da yazıyorum. Bir gün gerçekten platform için işe yarar bir şeyler yaptığınız zaman bu insanları eleştirebilme hakkına sahip olacaksınız.

(dolandırıcılık yorumlarıyla ilgili bir şey demiyorum veya konu sahibini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece oyun modunu kodlayan kişiye atılan saçma bir yorumu eleştiriyorum)

Alperen18

Kaç tane bugunu gördün?
Oyuncuların oynanışını etkileyecek buglar; zombiler ve askerler kısaca tüm npcler öldükten sonra spawn olmuyor, airdrop bugu, anti hile sorunları, araca biner binmez server closed hatası, hatalı anti hile yüzünden silent aim vs. hilelerin kullanılabilir olması daha fazla saymamı istermisin?

_Code

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 28 Mart 2021, 15:49:29

Kaç tane bugunu gördün?
Oyuncuların oynanışını etkileyecek buglar; zombiler ve askerler kısaca tüm npcler öldükten sonra spawn olmuyor, airdrop bugu, anti hile sorunları, araca biner binmez server closed hatası, hatalı anti hile yüzünden silent aim vs. hilelerin kullanılabilir olması daha fazla saymamı istermisin?

Anti hile haricindeki söylediğin tüm buglar asılsız.

Evet, anti hile 'arada' sorun çıkartıyor fakat o da ping yüzünden oluyor yani mantıken anti hile pek kusurlu değil sunucu ve senin arandaki ping kusur oluşturuyor.

Silent aim gibi hileler %100 önlenenemez.

Moda çamıur atacam diye oranı buranı yırtmana gerek yok.

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 27 Mart 2021, 12:06:46
Kimse cebinden 300 ₺ çıkarıp sana vermez yiğit, Alp'in ödediği sunucu kira bedeli bile o kadar fazla değil. Madem samp platformunu bırakıyorsun modu paylaş bir faydan dokunur en azından...

Bu cevaplardan önce bunu söylemen trajik.
Son düzenlenme: 28 Mart 2021, 18:00:40 _Code