GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çağlar Hosting - Kaliteli Performanslı Sunucular

Başlatan Alperen18, 29 Ekim 2020, 00:30:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alperen18

-
Son düzenlenme: 19 Aralık 2020, 16:50:01 Coiner Sebep: konu sahibinin isteği doğrultusunda içerik düzenlendi.

Daxy

Başka yerden 20tl ye alıp, 25tl ye satan bir firma. Dedicatedleriniz bile yok nasıl satış yapıyorsun aydınlat bakalım bizi? -Güvenilir değil.

Milli Savunma Üniversitesi

Pesimist

Crack whmcs lisansı ile bu işlere girişmeniz biraz ukalaca.

Alperen18

Alıntı yapılan: Daxy - 02 Kasım 2020, 07:37:17
Başka yerden 20tl ye alıp, 25tl ye satan bir firma. Dedicatedleriniz bile yok nasıl satış yapıyorsun aydınlat bakalım bizi? -Güvenilir değil.
Konuda Değindiğimiz Gibi Bursa/DGN Veri merkezinde Dedicated sunucularımız bulunmakta , Dedicated kiralıktır ve bağımsız/kurumsal bir hosting sağlıyıcısıyız , Daha önce ekibinize davet ettiniğinizde davetinizi red ettiğim için bu aramızda olan  kin  bu yorumla ilişkilimi ?

Alıntı yapılan: Pesimist - 02 Kasım 2020, 20:12:34

Hosting deneme amaçlı açıldı , Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için projeyi geliştirmek üzere askıya aldık...
Son düzenlenme: 06 Kasım 2020, 15:19:16 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

ayazcik

Vergi levhasını aldığınız il ve hangi vergi dairesi müdürlüğünden aldığınızı belirtebilirmisiniz bu şekilde kontrol edemiyorum.

Rodri

Dostum vergin yok yer sağlayıcı yok ve 2 - 3 adet resim eklemişsin o kadar gelen geçen firma açıyor ve kendilerini yurtdışında gösteriyor :) sırf vergi levhası yok diye. :)

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

NikolaiS

Böyle bir internet sitesi ile anca sağda solda iş yapabilirsiniz. Güven vermiyorsunuz.

Erkan

+

+
Alıntı yapılan: Sowingwa - 04 Kasım 2020, 17:02:48
Vergi levhasını aldığınız il ve hangi vergi dairesi müdürlüğünden aldığınızı belirtebilirmisiniz bu şekilde kontrol edemiyorum.
+
Yolun çok başındasınız. hiç birşey 4 4lük değildir ama 4 1 lik de olmamalı
Son düzenlenme: 06 Kasım 2020, 15:18:16 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Vupsen

Flood iletiler birleştirilmiştir. Yeni bir ileti atarken olabildiğinde önceki iletiyi düzenleyeniz. İyi forumlar.

Maxwell

Merhaba,

Güvenle ticaret yapılacak bir yer olduğunu asla ama asla düşünmüyorum. Yazılım dilleri hakkında da bir bilgiye sahip olduklarını düşünmüyorum. Paketlere tamamen göz attım. Çok absürt fiyatlar yer alıyor. Örnek verecek olursam, SA:MP Hosting'e tıklayın. Sınırsız RAM verebileceklerini söylüyorlar ve bu tamamen 20 TL. Sınırsız RAM verebiliyorsanız, neden oyuncu sayınız kısıtlı?

Bize katabileceğiniz şeyler nedir? Örneğin neden sizi seçmeliyiz? Bunların hiçbirinin cevabı yok. YS belgesi da paylaşılmamış. R10 üzerinede de reklamnıza rastlamadım. Hosting firmalarının en önemli pazar alanı olan R10 gibi bir sitede de yer almıyorsunuz. Sadece para tuzağı.

Liccores

neastroncan

Alperen18

Alıntı yapılan: Maxwell - 06 Kasım 2020, 20:44:15
Merhaba,

Güvenle ticaret yapılacak bir yer olduğunu asla ama asla düşünmüyorum. Yazılım dilleri hakkında da bir bilgiye sahip olduklarını düşünmüyorum. Paketlere tamamen göz attım. Çok absürt fiyatlar yer alıyor. Örnek verecek olursam, SA:MP Hosting'e tıklayın. Sınırsız RAM verebileceklerini söylüyorlar ve bu tamamen 20 TL. Sınırsız RAM verebiliyorsanız, neden oyuncu sayınız kısıtlı?

Bize katabileceğiniz şeyler nedir? Örneğin neden sizi seçmeliyiz? Bunların hiçbirinin cevabı yok. YS belgesi da paylaşılmamış. R10 üzerinede de reklamnıza rastlamadım. Hosting firmalarının en önemli pazar alanı olan R10 gibi bir sitede de yer almıyorsunuz. Sadece para tuzağı.
Merhabalar , Amacımız genel samp platformunda hizmet vermektedir MTA/Rust/CS/Minecraft gibi önemli oyun platformlarında çok yakında hizmet vermeye başlayacağız , Samp server için eski fiyat listesi mevcuttur gün içinde yenilenecektir.

Alıntı yapılan: NikolaiS - 06 Kasım 2020, 14:29:30
Böyle bir internet sitesi ile anca sağda solda iş yapabilirsiniz. Güven vermiyorsunuz.
Alıntı
Sitemiz güncellendi , değerli yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Erkan - 06 Kasım 2020, 14:38:54
+

+
Alıntı yapılan: Sowingwa - 04 Kasım 2020, 17:02:48
+
Yolun çok başındasınız. hiç birşey 4 4lük değildir ama 4 1 lik de olmamalı
Şuana kadar hiçbir zaman dolandırıcı firma olmadık emin olun memnun kalanlar var ama ülkenin ekonomi durumunu sizde biliyorsunuz çabalıyoruz  , değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Neastron! - 07 Kasım 2020, 10:41:08
Güvenilir değil.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Liccores - 07 Kasım 2020, 02:43:04
Güvenli bir yer değil, tercih etmeyin.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 11 Kasım 2020, 18:54:31 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Alperen18

Merhaba Değerli Gtamulti kullanıcıları , son bir haftadır site ile uğraşıyoruz ve bugün Yeni Web Site Temamız aktif olarak yüklenmiştir , dolandırıcı konusu için şöyle açıklama yapalım web siteden alım satımları aktif ediyoruz Çağlar İnternet & Bilişim Hizmetlerinden yaptığınız alışveriş işlemleri Sopsy.com güvencesi altında olup, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır.
Son düzenlenme: 11 Kasım 2020, 17:01:47 Alperen Olgun