GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 07:59:08

DDoS Koruması

Başlatan Bitroast, 30 Temmuz 2019, 03:21:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

Layer 4 geçirmeyen Donanımsal DDoS korumasını her türlü sağlayabilirim, satın almadan önce test edebilirsiniz.
Discord: Bitroast#4914

Eldrithc

1 gram koruma yoktur, 400 tl ye koruma yaparım diyip Windows a program indirip koruma yaptım diyor. Sen ilk once kendine koruma yap milletede free makine çekip satmaya çalışma...

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Unknown

"Benim modum ile sunucu açamazsınız, açarsanız sunucuya vururum. Ama modumu satın alırsanız, istediğiniz gibi açabilirsiniz."

5YPEXE

Alıntı yapılan: Unknown - 16 Ağustos 2019, 15:40:22
"Benim modum ile sunucu açamazsınız, açarsanız sunucuya vururum. Ama modumu satın alırsanız, istediğiniz gibi açabilirsiniz."
Güldüm :D

juqi

Crountê

Puhahaha gülme krizindeyim. Ben koruma yaptım dediğin her saniye tek yedi sunucuların ertesi gün ücretli firmaya geçtin yine tek yedi 400 TL ye yaptığın korumayı kendine neden yapmıyorsun.

juqi

Alıntı yapılan: Crountê - 16 Ağustos 2019, 16:38:44
Puhahaha gülme krizindeyim. Ben koruma yaptım dediğin her saniye tek yedi sunucuların ertesi gün ücretli firmaya geçtin yine tek yedi 400 TL ye yaptığın korumayı kendine neden yapmıyorsun.

Uzaktan izliyorum, yesinler birbirlerini

lacosapalm

Konu açılışından "20" gün geçmesine rağmen kurallar uygulanmadığı için konu kilitlenmiştir. Kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

Alıntı yapılan: Prisonero - 31 Ocak 2018, 13:18:01
Pazar Yeri bölümüne konu açacak üyelerin aşağıdaki maddelere uyması gerekmektedir. Konu açan her üye aşağıdaki maddeleri kabul etmiş sayılır.

Bölüm Kuralları

• Yapacağınız paylaşımlarda (özellikle satmak ve takas etmek istediğiniz ürünlerin) fotoğrafını paylaşmanız gereklidir.
• Ürünler ile ilgili gerekli ve yeterli açıklamayı bulundurmanız gereklidir.

- S O N