GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosted TAB SATIYORUM (200₺). (TAZE SLOTLAR GELDİ!)

Başlatan Alp., 04 Aralık 2019, 00:15:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp.

Merhaba arkadaşlar,

Türkiyede sanırsam şu an Hosted-TAB distribütörlüğünü yapan firma sıkıntısı var. Bunu avantaja çeviren bir tip değilim, en azından SA:MP için bunu yapmam, değmez. Birçok arkadaş bana Discord üzerinden Hosted TAB satışı için ulaşıyor, e haliyle kıramıyorsun, geri çeviremiyorsun, yüksek fiyatlar da veremiyorsun hatır gönül ilişkisi derken. Bu işi standarta döküp, 200 liraya sabitledim. Referans yok, güven meselesi gibi faktörler ise kesinlikle sizin riskiniz.

Türkiye İŞ Bankası ve Ziraat Bankası kullanıyorum, lütfen bana indirim tarzı sohbetler ile gelmeyin, 200 net fiyatdır. Bankadan bankaya Havale/EFT ya da ATM ücret komisyonları da size aittir, tarafıma 200 lira ulaşmak zorundadır.

Ben bu işi daha resmi yapan kurumlar ile çalışmak istiyorum diyorsanız, kesinlikle sizi destekliyorum ve;

https://evolution-host.com/samphosted.php
https://www.hostedtab.com/

Birkaç adresi sizlere bırakıyorum.

Ücret gönderildikten sonra ilk 48 saat içerisinde sunucunuz Hosted TAB'e eklenmez ise kesinlikle paranız kuruşu kuruşuna geri iade edilecektir.

Bana ulaşabileceğiniz tek adres; Mütemadiyen#9213

Önemli NOT: Yalnızca 3 SLOT'luk kapasitem kaldı, SA:MP genelinde yabancı arkadaşlarıma da destek oluyorum ve onlarla birlikte de çalışıyorum. Ne diyeyim, hızlı olan kazansın bla bla bla.

Ayriyetten arkadaşlar, sunucusuna fake oyuncu koyanların hemen Hosted TAB'i iptal olur, en baştan altını çize çize uyarayım, tutup da 200 lira için hesabımı kapattıramam, hiç kimse kusura bakmasın, SA:MP kurallarını ihlal eden herhangi bir davranış olmamalı.
Son düzenlenme: 19 Ocak 2020, 14:35:12 Mütemadiyen

Joker

open.mp Turkey Department Manager

HELLBOY

Alp.

Alıntı yapılan: HELLBOY - 04 Aralık 2019, 04:01:13
227 tl ana yerinde niye 200 tl ?
Ana yer ne demek ya? Ana yer diye bir şey yok, zamanında birkaç kişi Game-MP üyelikleri açıkken kapatılana kadar üyeliğini aldı. Bazıları daha sonradan üyeliklerini satıp devretti. Ana yer diye tanımladığın arkadaşlardan birisinin de aynı şekilde Game-MP üyeliği var, yüksek komisyon karşılığında 230 liraya verip, sağlam bir kazığa oturtuyor, ben ise insaflı bir fiyat koyuyorum, kar marjını düşük tutuyorum, bu kadar basit.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2019, 10:08:44 Mütemadiyen

Krozfayer

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Radless

"Life's too short to hold grudges."

awarei

digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

Krozfayer

Krozfayer

kesinlikle güvenilir, aldım ve aktif oldu şuan da güvenebilirsiniz!