GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosted TAB SATIYORUM (200₺). (TAZE SLOTLAR GELDİ!)

Başlatan Alp., 04 Aralık 2019, 00:15:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp.

Elimde şu an üç slot kaldı, aktif olarak yurtiçi/yurtdışı hizmetimi sürdürüyorum. Doların ani yükselişinden ötürü fiyat şimdilik 210 Liraya çıkarılmıştır.

Krozfayer

2.  HOSTED aylığını  aldım güvenilir  ve kısa süre içerisinde aktif oldu.

_Code

Güvenilir ve Türkiyede ki tek ucuz hosted tab sağlayıcısı kaçırmayın derim.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Alp.

Alıntı yapılan: Krozfayer - 13 Ocak 2020, 12:10:55
2.  HOSTED aylığını  aldım güvenilir  ve kısa süre içerisinde aktif oldu.
Alıntı yapılan: _Code - 13 Ocak 2020, 13:44:27
Güvenilir ve Türkiyede ki tek ucuz hosted tab sağlayıcısı kaçırmayın derim.
Teşekkür ederim arkadaşlar her ikinize de, hizmetinizin hayrını görün.

Arkadaşlar maalesef elimdeki 10 slot tükendi, kendi sunucuma dahil ayıramadım yoğun talepten dolayı, eğer şu anki müşterilerim düzenli olarak her ay ödeme yapmaya devam ederlerse bu süre zarfında maalesef yeni slot çıkartamayacağım ama elimde slot olursa buraya bilgi bırakacağım. İsterdim ki yabancı müşterimden çok Türklere destek olayım ama arkadaşlarımız yabancı şirketlere 'daha yüksek komisyon + yurtdışına para gönderirken kesilen vergi' vermeyi tercih ediyorlar, versinler, ben elimdeki slotları bitirdim, uyanık olanlar kaptı havada, üzgünümki yabancı ağırlıklı oldu. Bir dahaki sefere, slot açıldığında görüşmek üzere, hoşça kalın.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 14:39:23 Mütemadiyen

flareoNNN

Hosted tab alacaklar için bire bir fırsat. Tekrar müsait slot olduğunda kesinlikle kaçırmayın derim, bu fiyata bulmanız gerçekten zor hatta imkansız denilebilir.

☨Gaviria☨

Enkei

Konudan bağımsız, kavga çıkartma & baltalamaya yönelik iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.
Son düzenlenme: 19 Ocak 2020, 13:12:51 Enkei

Alp.

Merhaba arkadaşlar, yoğun talepten ötürü yeni slot açtım ve fiyatı 200 lira/ay.

DracDonix

@Mütemadiyen Discord üzerinden iletişim sağlayabilirmisiniz. DracDonix#2628

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Vengeance

Alp.

Arkadaşlar şu an slot arayışındayım, slot olduğunda bekleyen tüm arkadaşlara cevap vereceğim ve cevap verdiğimde lütfen direkt satın alın, yoksa o slotu başkası kapıyor.

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Ocak 2020, 17:01:19
@Mütemadiyen Discord üzerinden iletişim sağlayabilirmisiniz. DracDonix#2628
Şu an elimde slot var, 13 Şubata kadar ulaşırsanız alabilirsiniz. Discordunuzu ekleyemedim, siz eklersiniz: Mütemadiyen#9213
Son düzenlenme: 30 Ocak 2020, 17:20:05 Mütemadiyen

Alp.

Merhaba arkadaşlar, ucuz Hosted TAB satışlarımız devam etmektedir. Discord: Mütemadiyen#9213

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

Alp.

Alıntı yapılan: Enkei - 05 Nisan 2020, 21:55:52
Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.
Seviyorum seni Ahmetim, yanaklarından öpüverdim.

Arkadaşlar Hosted TAB taze slotlarım ulaşmış bulunmakta. Bildiğim kadarıyla SA-MP'ın en ucuz reseller'ı hala benim eğer değilsem çıkarın ulan rakibimi ondan da aşağı satıcam heheh, neyse, ihtiyacı olan ulaşabilir. Aynı zamanda DDoS korumalı VPS satışı da yapmaktayım, onun için de ayrıca sevdiceğiniz olan beni tercih edebilirsiniz, sizi üzmem. Güzel eğlenceler, hoşça kalın. Ah bu arada Discord'um: Mütemadiyen#9213