GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 09:36:01

.

Başlatan TAKTAK26, 26 Haziran 2020, 16:10:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oner

MTA'da bir sürü host firması (!) var, hatta sayıları 50'ee ulaşıyor. MTA'da en az 200 sunucu olduğu gibi bayi host alan hosting firması açmaya başladı. Bu arada Türkiye'deki hosting ve sunucu sayısından bahsediyorum. GTAMulti'de tanıtımlarını göremezsiniz çünkü böyle şeylerden haberleri yok. Veriyorlar 60 TL'yi bir youtubere, geliyor 100 oyuncu. Neyse konudan devam edeyim. Tabii vergi levhaları veya firma olduklarını gösterecek bir belge olmadığından Facebook gruplarında reklam yapmakla yetiniyorlar. Günahlarını almak istemesem de çoğu, 5 TL'ye vereceklerini iddia ettikleri layer 4, layer 6, ip spoof korumalı makineleri tabii ki vermiyorlar. O da biraz dolandırılanın kapasitesi olsa gerek.

GTAMulti'de firma olmayan hostinglere izin verilmediğini sanıyorum. Muhtemelen yasal olarak her şeyi hallettiniz. Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 27 Haziran 2020, 00:46:02 Oner
Discord: Ascendency#7970

TAKTAK26

Alıntı yapılan: Oner - 27 Haziran 2020, 00:44:03
MTA'da bir sürü host firması (!) var, hatta sayıları 50'ee ulaşıyor. MTA'da en az 200 sunucu olduğu gibi bayi host alan hosting firması açmaya başladı. Bu arada Türkiye'deki hosting ve sunucu sayısından bahsediyorum. GTAMulti'de tanıtımlarını göremezsiniz çünkü böyle şeylerden haberleri yok. Veriyorlar 60 TL'yi bir youtubere, geliyor 100 oyuncu. Neyse konudan devam edeyim. Tabii vergi levhaları veya firma olduklarını gösterecek bir belge olmadığından Facebook gruplarında reklam yapmakla yetiniyorlar. Günahlarını almak istemesem de çoğu, 5 TL'ye vereceklerini iddia ettikleri layer 4, layer 6, ip spoof korumalı makineleri tabii ki vermiyorlar. O da biraz dolandırılanın kapasitesi olsa gerek.

GTAMulti'de firma olmayan hostinglere izin verilmediğini sanıyorum. Muhtemelen yasal olarak her şeyi hallettiniz. Başarılar dilerim.

Merhabalar, şu an her şey düzgün bir halde fakat siteyi sadece yönetici olanlar görebiliyor diyebilirim yani yapım aşamasında.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Rouge

NikolaiS

Tanıtım kaliteli durmuyor veya paylaşılan somut bir şeyde yok bence.
Başarılar fakat @NexoR 'un dediği gibi, sizi tercih etmem için şu anda bir neden göremiyorum. Umuyorum gelecek haftalarda daha çok şey görürüz.

Daxy

Fiziksel sunucularınızdan görüntü neden paylaşmıyorsunuz, madem firma kuruyorsunuz?
Şimdi sizde şey yapmayın Azure paneli ile insanlara satış falan. Eğer versa Radore Veri merkezizinde ki sunucunuzun görüntülerini atabilir misiniz?

Milli Savunma Üniversitesi

Eamon

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 26 Haziran 2020, 23:34:27
Alıntı yapılan: NexoR - 26 Haziran 2020, 23:25:42
Neden sizi tercih edelim?

Demek istediğinizi tam anlayamadım detaylıca yazarsanız sevinirim.

Bir çok kaliteli ve adını duyurmuş bilindik hosting firmaları var, neden o kadar firma arasından sizin firmayı tercih edelim demek istemiş arkadaş sanırım.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

TAKTAK26

Alıntı yapılan: Rouge - 27 Haziran 2020, 02:13:25
Fiyat listesi mevcutmu ?

Sitemiz üzerinde şu an bakım çalışmaları mevcut olduğu için fiyat listesi güncel haliyle mevcut değil.

Alıntı yapılan: RuamleS - 27 Haziran 2020, 14:07:18
Tanıtım kaliteli durmuyor veya paylaşılan somut bir şeyde yok bence.
Başarılar fakat @NexoR 'un dediği gibi, sizi tercih etmem için şu anda bir neden göremiyorum. Umuyorum gelecek haftalarda daha çok şey görürüz.

Tabi, daha yeni yeni açılıyoruz dediğimiz gibi biraz aylar sürebilir diyoruz.

Alıntı yapılan: Daxy - 27 Haziran 2020, 14:31:49
Fiziksel sunucularınızdan görüntü neden paylaşmıyorsunuz, madem firma kuruyorsunuz?
Şimdi sizde şey yapmayın Azure paneli ile insanlara satış falan. Eğer versa Radore Veri merkezizinde ki sunucunuzun görüntülerini atabilir misiniz?

Demek istediğimiz gibi şu an bakım çalışmalarında mevcut olduğu için bir şey paylaşamıyoruz maalesef.

Alıntı yapılan: Metafor - 27 Haziran 2020, 14:51:52
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 26 Haziran 2020, 23:34:27
Alıntı yapılan: NexoR - 26 Haziran 2020, 23:25:42
Neden sizi tercih edelim?

Demek istediğinizi tam anlayamadım detaylıca yazarsanız sevinirim.

Bir çok kaliteli ve adını duyurmuş bilindik hosting firmaları var, neden o kadar firma arasından sizin firmayı tercih edelim demek istemiş arkadaş sanırım.

Tabi o konuda tam bir şey diyemeyiz fakat bilişim üzerinde çok iyi çalışan arkadaşlarımız olacaktır şu anlık içerisinde.

Ek Olarak;
- Arkadaşlar şu an paylaşım konusunda çok mesaj geldiği için biraz konuyu erken açmış gibi düşünüyoruz fakat bu bir şu anlık tanıtım konusudur başlık üzerinden de belirttiğimiz gibi "Çok Yakında!" diyor. O yüzden dolayıda konuya böyle mesajlar çok geldiği için şu anlık konuyu kilitliyorum arşive taşınabilir.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )