GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Turkey Bilişim | Fransa Lokasyon Anti DDoS Sunucu | Kampanyalı Fiyatlar

Başlatan Turkey Bilişim, 23 Mayıs 2018, 01:09:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Necip

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: Necip - 11 Kasım 2018, 00:16:45

İşlerini severek yapıyorlar.  :helal:

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Kampanyamız tüm hızıyla devam etmektedir. Stoklarımız hızla tükenmektedir. Yeni stoklar açılmıştır.

baysinan

25 tllik vds aldım beklemediğim kadar ilgi gördüm. Ömer beye teşekkürlerimi sunuyorum.

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: baysinan - 08 Aralık 2018, 20:40:06

25 tllik vds aldım beklemediğim kadar ilgi gördüm. Ömer beye teşekkürlerimi sunuyorum.

Merhaba, teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

trabzon

İşlerini saygı, sevgi, hoşgörü, sadakat çerçevelerin de gerçekleştiriyorlar. Müşteriye önem veren tek firma. Tebrik ederim bu başarınızı.

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: Silver - 08 Aralık 2018, 21:11:10

İşlerini saygı, sevgi, hoşgörü, sadakat çerçevelerin de gerçekleştiriyorlar. Müşteriye önem veren tek firma. Tebrik ederim bu başarınızı.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Backup

Fransa lokasyon son günlerde  hayal kırıklığına uğrattı.

Atlas RPG

Önceden yok bilmem Hosting dünyamdan 25 TL ye aldım Voxility koruması diye uydurup 13 TL daha aldılar aldım yine kar etmedi sizden 30 TL'ye gayet uygun fiyata aldım bi saldırma yok ve lagta yok 30 TL lik korumada bile gerçekten çok başarılı.
Son düzenlenme: 08 Aralık 2018, 22:23:37 Atlas RPG

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 08 Aralık 2018, 22:03:17

Önceden yok bilmem Hosting dünyamdan 25 TL ye aldım Voxility koruması diye uydurup 13 TL daha aldılar aldım yine kar etmedi sizden 30 TL'ye gayet uygun fiyata aldım bi saldırma yok ve lagta yok 30 TL lik korumada bile gerçekten çok başarılı.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

laéx

Bu gün vds sipariş ettim.Gerçekten güzel yer ilk defa vds alıyorum TurkeyBilişim'dan fakat eski ortagım Turkey Bilişim'dan almıştı vds yi. Gerçekten çok güzel ve hızlıydı. Başarılar.

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 23 Aralık 2018, 16:24:27

Bu gün vds sipariş ettim.Gerçekten güzel yer ilk defa vds alıyorum TurkeyBilişim'dan fakat eski ortagım Turkey Bilişim'dan almıştı vds yi. Gerçekten çok güzel ve hızlıydı. Başarılar.

Merhaba, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Satışlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Atlas RPG

xSlayer.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Turkey Bilişim