GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Turkey Bilişim | Fransa Lokasyon Anti DDoS Sunucu | Kampanyalı Fiyatlar

Başlatan Turkey Bilişim, 23 Mayıs 2018, 01:09:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kbrsev

Ddos korumasız tekte düşüyor, müsteri hizmetleri yerlerde kısacası 3 4 kere bu siteden tecrübe ederek söylemeliyim ki eksi (-) referans.

Turkey Bilişim

Bitroast

Ekstra süre talebi istediğimde kırmayan tek firma, sonsuz teşekkürler.  :helal:

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: Somepawn - 13 Ocak 2019, 21:46:27

Ekstra süre talebi istediğimde kırmayan tek firma, sonsuz teşekkürler.  :helal:

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Rouge

Alıntı yapılan: kbrsev - 08 Ocak 2019, 23:43:17

Ddos korumasız tekte düşüyor, müsteri hizmetleri yerlerde kısacası 3 4 kere bu siteden tecrübe ederek söylemeliyim ki eksi (-) referans.

DDoS Koruması tekde düşüyor derken ? TR lokasyon düşer anlarımda FR lokasyonda düşerde kolay kolay düşmez ve tekde diyorsun birde ?

Turkey Bilişim

BatuBeyTR

Gerçekten Başarılı Bir Bilişim Okadar Kötü Zamanında İmdatıma Koştularki Kendilerine Nekadar Teşekkür Etsem Azdır. Kazancınız Bol Olsun.

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: BatuBeyTR - 11 Şubat 2019, 23:59:28

Gerçekten Başarılı Bir Bilişim Okadar Kötü Zamanında İmdatıma Koştularki Kendilerine Nekadar Teşekkür Etsem Azdır. Kazancınız Bol Olsun.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Tektabanca

Kendileri ile çalışmaktan mutluluk duydum, çalışanlar gerçekten işlerini en iyi şekilde yapıyorlar, Teşekkürler Turkey Bilişim  :helal: Tavsiye ediyorum  :rockstar:

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Turkey Bilişim

Alıntı yapılan: Tektabanca - 13 Şubat 2019, 18:17:40

Kendileri ile çalışmaktan mutluluk duydum, çalışanlar gerçekten işlerini en iyi şekilde yapıyorlar, Teşekkürler Turkey Bilişim  :helal: Tavsiye ediyorum  :rockstar:

Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.

Turkey Bilişim

Leeroy

Kendilerinden çok VDS aldım, iyi bir bilişim. Başarılar dilerim.

Xchatt

Her geçen gün fiyat artıyor. 100,150,170. Şimdide 200 olmus 😂👊

Sa-Mp 2014-2020

Bitroast

Sunucularınız artık çok kolay saldırı alıyor, 2015 yılından beri kalıcı müşterinizdim. Fakat çıkmak mecburiyetinde kaldım.

Medcezir

2 aydır müşterinizim başıma gelmeyen kalmadı. server kendi kendini kapatıyordu bana dediniz modunuzdan kaynaklıdır, degiştirdik hala aynı fransa lokasyon aniden bütün makineler pingler yükseldi türk lokasyon'a geçtik makine kendini hala kapatıyor bu bizim şansımızamı anlamadım yani.