GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 05:29:51

SA-MP 0.3.8

Başlatan Levi, 04 Kasım 2017, 20:23:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levi

Evet yanlış duymadınız yeni sürüm çıktı fakat resmi olarak yayınlanmadı. Gözüme çarpan en önemli özellik artık sunucularımıza dışarıdan obje ve skin yükleyebileceğiz. Bunun dışında bir kaç bug fix geldi. 0.3.7 R2'den sonra büyük bir güncelleme oldu.

Orjinal konuya Buradan ulaşabilirsiniz.

PawnoTurk makalesine Buradan ulaşabilirsiniz.
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 21:59:34 Hwang
"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Controbryget

Konuya az önce göz atma fırsatım oldu doğrudan geçiş sağlayanlarda haliyle yok bir süre daha beklenilmesi taraftarıyım Levi'ninde dediği gibi göze çarpan en büyük özellik dışarıdan bir objeyi yada skini dahil edebilmemiz oldu.

Levi

Alıntı yapılan: BrainDamaged. - 04 Kasım 2017, 20:32:43

Konuya az önce göz atma fırsatım oldu doğrudan geçiş sağlayanlarda haliyle yok bir süre daha beklenilmesi taraftarıyım Levi'ninde dediği gibi göze çarpan en büyük özellik dışarıdan bir objeyi yada skini dahil edebilmemiz oldu.

Zaten Kalcor'un da dediği gibi "Yeni özelliklerin eklenmesi biraz zaman alabilir o yüzden sabırlı olun." Şuan da direkt geçiş yapmak çok sıkıntılı olacaktır. Çünkü konu bugün açılmasına rağmen forumda bir kaç hata bildirimi ve crash sorunu ile ilgili konu açılmış bile.

Hala hileler konusunda bir şey yapılmadı. İlk konuyu gördüğümde hile ilgili kelimeleri aradım ama bulamadım. Olsun kaç sene sonra gelen bu güncellemeye şükretmeliyiz.
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 20:39:14 Levi

Hwang

Sürüm henüz beta testinde. Bu aşamada hatalar bulunur ve bildirilir, ardından yeni bir changelog hazırlanıp sürüm resmi olarak sa-mp.com anasayfasına eklenir ve güncellemeler konusunda duyurulur.

SA:Mp'ın böyle bir adım atması mükemmel oldu. Resmi bir sürümün duyurulması ardından Internet listesinin düzelmesi işe yaramış olacak.

Kullanıcıların isteği yapıldığı sürece ve sa-mp ekibinin çalıştığı sürece umarım SA:Mp çok şey kazanacak.

Konuyu buraya açman güzel oldu Levi. Portal'a haber olarak gireceğim. :helal:

Alıntı yapılan: Levi - 04 Kasım 2017, 20:37:00

Hala hileler konusunda bir şey yapılmadı. İlk konuyu gördüğümde hile ilgili kelimeleri aradım ama bulamadım. Olsun kaç sene sonra gelen bu güncellemeye şükretmeliyiz.

Ekleme olarak: Kalcor zaten hile tarayıcısı ile alakalı bir şey getirmeyeceğini bir iletisinde bahsetmişti. Eskiden SA:Mp için bir hile tarayıcısı yazmış fakat kaldırmış. Sunucu sahiplerinin çözüm üretmesi taraftarı kendisi.

Konu ile ilgili makale yazdım: https://www.pawnoturk.com/sa-mp-0-3-8-beta-yayinlandi-p-15.html
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 21:59:08 Hwang

Kraus

Güzel gözüküyor. Umarım en kısa sürede hatalar düzeltilir ve resmi sürüm olarak yayınlanır. Model patch olayı gelmiş, yani SAMP giderek MTA'ya benzeyecek gibi.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Levi

MTA'da nasıl bilmiyorum fakat eklediğimiz skinler oyundaki model dosyalarının üstüne yazılmayacak. Ayrıca 0.3 sürümünden sonra yapılan en büyük sürüm oldu bu sürüm.

Wither

0.3.8 sürümünün getirilmeyeceğini duymuştum. Demek ki sa-mp platformu hala çalışıyor bu beni sevindirdi.
İnşallah bu versiyon dolayısıyla bir canlanma yaşanır sa-mp'da. Yenilikler de güzel gözüküyor. Dediğim gibi ne zaman güncellemenin geleceği değil, sa-mp'ın üzerinde hala çalışıyor olmalarını bilmem beni sevindirdi.

Jawié

Yararlı bir güncelleme olmuş ama bununla birlikte gelen güvenlik açığını da düşünmüşlerdir herhalde. İstediğimiz şeylerden birisiydi bu özellik. Sanırım Recep adlı arkadaşın sesini duydu Kalcor.  :D Betadan çıkması bir hayli sürer gibime geliyor. Taşlar yerine oturmadan bildiğinizden şaşmayın derim.

_Code

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO   :kahkaha:
çok heyecanlandım şimdi

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Backup

Betadan çıkınca kullanmayı planlıyorum. Artık CreateObject derdi bitiyor, modelleme ile daha hoş mapler elde edeceğiz şayet obje sınırı 1000 ile sınırlı olmadığından çeşitlilik bol olacak. SA-MP için yeni bir devrim,
keşke Anti Cheat olsa diyoruz fakat hayallerimiz bir sonraki sürüme kaldı. Belki kalcor baba sürpriz yapar ha ?

Levi

Alıntı yapılan: Wither - 04 Kasım 2017, 21:15:44

0.3.8 sürümünün getirilmeyeceğini duymuştum. Demek ki sa-mp platformu hala çalışıyor bu beni sevindirdi.
İnşallah bu versiyon dolayısıyla bir canlanma yaşanır sa-mp'da. Yenilikler de güzel gözüküyor. Dediğim gibi ne zaman güncellemenin geleceği değil, sa-mp'ın üzerinde hala çalışıyor olmalarını bilmem beni sevindirdi.

Bana daha çok Kalcor'un parası bitmiş gibi geldi ama neyse..

_Code

Tam sürümü dört gözle beklemekteyim.
Bu sıralar SAMP'ı bırakmayı düşünmekteydim bu güncellemeyi gördükten sonra vazgeçtim. :)

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Cruza

Alıntı yapılan: Kraus - 04 Kasım 2017, 20:45:47

Güzel gözüküyor. Umarım en kısa sürede hatalar düzeltilir ve resmi sürüm olarak yayınlanır. Model patch olayı gelmiş, yani SAMP giderek MTA'ya benzeyecek gibi.

Katılıyorum model patch olayı gayet iyi olmuş.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dyternal

Modumuzu sıfırdan mı kodlayacağız. Skın yükleme işlemi nasıl açıklanacak mı?

Lé Spîke

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 05 Kasım 2017, 00:29:03

Modumuzu sıfırdan mı kodlayacağız. Skın yükleme işlemi nasıl açıklanacak mı?

Harbiden gerekli mi? Skin sistemini sevdim bu arada dışarıdan model uploadlama çok işimize yarar. Özellikle SA:GO modum için. Survival sunucuları için de birebir. Güzel güncelleme olmuş.