GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 06:50:34

SA-MP 0.3.8

Başlatan Levi, 04 Kasım 2017, 20:23:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kripteks

Alıntı yapılan: lacosapalm - 28 Kasım 2017, 21:15:46

Araç üzerinde bir yapılanma düşündüklerini hissediyorum, Günümüzde maalesef TTNET diye birşey var. Bu güncellemeler ile bir çok kişi bağlantı kuracağı sunucuda ki veriyi indirme aşamasında maalesef kafasını klavyeye vurarak klavye zararına girecek.

Ve ayrıca şunu belirtmekte isterim ki yıllardır yapabilecekleri şeyleri bu kadar ertelemeleri abes kaçıyor. Sistemin gidişatına bakarsak bir nevi MTA:Sa gibi yapılanıyor fakat SA:Mp platformunun bu denli düşüşe geçen oyun scriptlerinden biri olmasının sebebide sa-mp geliştiricileri.Bir çok şeyi yapabileceklerini bilmelerine rağmen bunları yıllar sonra oyuncunun önüne sunmak bu kadar zamandır ne yapıyordunuz sorusunu beraberinde getiriyor. Fakat bir çok kişi heyecandan bu denli bir yaklaşımda bulunmamış sanırım.  :sigara:

Gördüğüm en mantıklı yorum. Özellikle şu hoşuma gitti; "Bir çok şeyi yapabileceklerini bilmelerine rağmen bunları yıllar sonra oyuncunun önüne sunmak bu kadar zamandır ne yapıyordunuz sorusunu beraberinde getiriyor." İşin ustaları geliştiriciler için onlarca plugin ve includeler yayınladı. Fakat bir türlü ileriye gidemiyor. En azından Türk sunucuları için bunu söyliyebilirim.

Hwang

Arkada kalmış, çevirip son ileti olarak gönderiyorum. Göremeyen arkadaşlar görebilirler. Aynı şekilde portal makalesinden de okuyabilirsiniz. Kalcor çıkarttıkça makale ve ileti güncelleniyor. :helal:

SA-MP 0.3.8 RC3-4
- " FreeTXDs " bazı oyunculara crash verdiğinden dolayı F5 ekranından kaldırıldı.

SA-MP 0.3.8 RC3-3

- Daha fazla dff/txd doğrulaması.

SA-MP 0.3.8 RC3-2

- RC3 için eklenen model kaldırma fonksiyonu crash yarattığından dolayı şimdilik devre dışı bırakıldı.

SA-MP 0.3.8 RC3-1

- dff okuyucu, skinlerde bulunan bazı uzantıları okuyamamıştı. Düzeltildi.

SA-MP 0.3.8 RC3

- Model / texture dosyaları indirmeden önce güvenlik kontrolü yapılıyor. RC sürümü ilerledikçe daha fazla güvenlik özellliği eklenecektir. Halen, güvendiğiniz kişiler ile test yapmaya devam edin.
- SA-MP Sunucu tarayıcısı üzerinde Tools > Settings kısmından model önbelleğinin kaydedilen konumunu değiştirebilirsiniz.
- Sunucudan indirilen modellere ait nesneler silindikten sonra belleğe alınır.
- Dosya indirmelerine sıkıştırıcı eklendi. Not: Binlerce dosya indirilirken yavaşlıklar olabilir.

0.3.8 RC3 Client
SA-MP 0.3.8 RC3-4
SA-MP 0.3.8 RC3-3
SA-MP 0.3.8 RC3-2 Client Installer
SA-MP 0.3.8 RC3-1 Client Installer

0.3.8 RC3 Server
SA-MP 0.3.8 RC3 Windows Server
SA-MP 0.3.8 RC3 Linux Server

Portal makalesi güncellendi.

pag

Alıntı yapılan: Hwang - 29 Kasım 2017, 19:37:19

Arkada kalmış, çevirip son ileti olarak gönderiyorum. Göremeyen arkadaşlar görebilirler. Aynı şekilde portal makalesinden de okuyabilirsiniz. Kalcor çıkarttıkça makale ve ileti güncelleniyor. :helal:

SA-MP 0.3.8 RC3-4
- " FreeTXDs " bazı oyunculara crash verdiğinden dolayı F5 ekranından kaldırıldı.

SA-MP 0.3.8 RC3-3

- Daha fazla dff/txd doğrulaması.

SA-MP 0.3.8 RC3-2

- RC3 için eklenen model kaldırma fonksiyonu crash yarattığından dolayı şimdilik devre dışı bırakıldı.

SA-MP 0.3.8 RC3-1

- dff okuyucu, skinlerde bulunan bazı uzantıları okuyamamıştı. Düzeltildi.

SA-MP 0.3.8 RC3

- Model / texture dosyaları indirmeden önce güvenlik kontrolü yapılıyor. RC sürümü ilerledikçe daha fazla güvenlik özellliği eklenecektir. Halen, güvendiğiniz kişiler ile test yapmaya devam edin.
- SA-MP Sunucu tarayıcısı üzerinde Tools > Settings kısmından model önbelleğinin kaydedilen konumunu değiştirebilirsiniz.
- Sunucudan indirilen modellere ait nesneler silindikten sonra belleğe alınır.
- Dosya indirmelerine sıkıştırıcı eklendi. Not: Binlerce dosya indirilirken yavaşlıklar olabilir.

0.3.8 RC3 Client
SA-MP 0.3.8 RC3-4
SA-MP 0.3.8 RC3-3
SA-MP 0.3.8 RC3-2 Client Installer
SA-MP 0.3.8 RC3-1 Client Installer

0.3.8 RC3 Server
SA-MP 0.3.8 RC3 Windows Server
SA-MP 0.3.8 RC3 Linux Server

Portal makalesi güncellendi.

Hala betada degilmi?

Wither

Sizce 0.3.8 sürümü oyuncular için ne zaman yayınlanacak ?

Kiproo

Bence Birkaç şey daha ekleyip tahminen Şubatın başlarında Yayınlarlar.

Kafadan attım dikkate almayın :P

lacosapalm

Alıntı yapılan: Wither - 29 Kasım 2017, 19:47:08

Tahminimce rc-6-7 gibi son ayarlardan sonra çıkartırlar.

- S O N

Hwang

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 29 Kasım 2017, 19:42:37

Hala betada degilmi?

RC olduğu sürece evet.

Alıntı yapılan: Wither - 29 Kasım 2017, 19:47:08

2018 yılının ilk 3 ayı(Ocak, Şubat, Mart) içerisinde duyurulabilir diye düşünüyorum. Tabi sorunlar çıkmaya devam ediyor bu süreç uzayabilir veya kısalabilir.

pag

Bir sonraki guncellemede Araca model yukleme duyrulursa efsane olur.

lacosapalm

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 29 Kasım 2017, 19:59:21

Bir sonraki guncellemede Araca model yukleme duyrulursa efsane olur.

O ancak 0.3.9'da olabilir oda isterlerse. :D

- S O N

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Lé Spîke

Rc4 ile sunucu modellerini/texturelerini bir siteden indirttirebiliyorsunuz. Getplayercustomskin() eklendi.

pag

Anlamadigim bir konu var obje modellerini sunucuya nasil ekleyecez yani yerini yonunu nasil belirleyecegiz?

_Code

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 04 Aralık 2017, 09:34:09

Anlamadigim bir konu var obje modellerini sunucuya nasil ekleyecez yani yerini yonunu nasil belirleyecegiz?

Models klasörüne modelleri at.
İstersen o klasördeki artconfig.txt ile ayarla istersende modundan ayarla fark etmez.

pag

Alıntı yapılan: RECEP - 04 Aralık 2017, 18:50:57

İstersen o klasördeki artconfig.txt ile ayarla istersende modundan ayarla fark etmez.

Hayir oyle degil ben bu obje model olayini anlayamadim mevcut bir objeylemi degistiriliyor yoksa ayri bir obje olarak mi ekleniyor

_Code

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 04 Aralık 2017, 18:57:11

Alıntı yapılan: RECEP - 04 Aralık 2017, 18:50:57

Hayir oyle degil ben bu obje model olayini anlayamadim mevcut bir objeylemi degistiriliyor yoksa ayri bir obje olarak mi ekleniyor

Şöyle; Mevcut bir objeyi baz alarak objeyi ekliyor. Yani evet yeni bir obje ekliyor ancak baz aldığın objenin sesini falan alıyor.